Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLC programozás
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
várnarancs
addikt
Elvben a legjobb az lenne, ha a legmagasabb FSB-vel nyomnád amit bír a proci, és a legmagasabbal amit a ram bír. Ha megtudod mind2 max. órajelét, akkor keresd meg a kisebbet, és azt állísd be FSB-bnek! Utána meg állíts fel a szorzót, ameddig bírja a proci. Jah, először vedd lée 333-ra a ramot, és teszteld a max. FSB-t feszültségemeléssel, utána meg a ramot rakd 400mhzre, és azt is feszültségemeléssel illetve (szerintem) 3-4-4-8-as időzítésekkel próbáld ki!
-
fatal`
titán
Nekem is ilyen procim van, gyári hűtővel 3,2ghz-ig húztam alapfeszen, a ramok (3x512ddr400,1x512 ddr333) 320ra vannak beállítva a biosban, így a tuning miatt 180on (360) járnak. De az én CPUm csak C0 steppinges, a tied elméletileg jobban húzható és még a hűtőd is jobb. A szorzót alapon hagytam, csak az FSBt emeltem, de azt hiszem a szorzón nem is tudok változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest