- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
várnarancs
addikt
Elvben a legjobb az lenne, ha a legmagasabb FSB-vel nyomnád amit bír a proci, és a legmagasabbal amit a ram bír. Ha megtudod mind2 max. órajelét, akkor keresd meg a kisebbet, és azt állísd be FSB-bnek! Utána meg állíts fel a szorzót, ameddig bírja a proci. Jah, először vedd lée 333-ra a ramot, és teszteld a max. FSB-t feszültségemeléssel, utána meg a ramot rakd 400mhzre, és azt is feszültségemeléssel illetve (szerintem) 3-4-4-8-as időzítésekkel próbáld ki!
-
fatal`
titán
Nekem is ilyen procim van, gyári hűtővel 3,2ghz-ig húztam alapfeszen, a ramok (3x512ddr400,1x512 ddr333) 320ra vannak beállítva a biosban, így a tuning miatt 180on (360) járnak. De az én CPUm csak C0 steppinges, a tied elméletileg jobban húzható és még a hűtőd is jobb. A szorzót alapon hagytam, csak az FSBt emeltem, de azt hiszem a szorzón nem is tudok változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túra és kirándulás topic
- Filmgyűjtés
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest