- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mini PC
- Autóhifi
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
várnarancs
addikt
Elvben a legjobb az lenne, ha a legmagasabb FSB-vel nyomnád amit bír a proci, és a legmagasabbal amit a ram bír. Ha megtudod mind2 max. órajelét, akkor keresd meg a kisebbet, és azt állísd be FSB-bnek! Utána meg állíts fel a szorzót, ameddig bírja a proci. Jah, először vedd lée 333-ra a ramot, és teszteld a max. FSB-t feszültségemeléssel, utána meg a ramot rakd 400mhzre, és azt is feszültségemeléssel illetve (szerintem) 3-4-4-8-as időzítésekkel próbáld ki!
-
fatal`
titán
Nekem is ilyen procim van, gyári hűtővel 3,2ghz-ig húztam alapfeszen, a ramok (3x512ddr400,1x512 ddr333) 320ra vannak beállítva a biosban, így a tuning miatt 180on (360) járnak. De az én CPUm csak C0 steppinges, a tied elméletileg jobban húzható és még a hűtőd is jobb. A szorzót alapon hagytam, csak az FSBt emeltem, de azt hiszem a szorzón nem is tudok változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest