Hirdetés
- Plazma TV topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Degradator
üzenetére
Jajj téged meg kihagytalak.

A D0 prescottok még erősen elsőszériásnak számítanak, tehát: nagyobb hőtermelés, kisebb tuningpotenciál /hozzáteszem: általában/
A lapod egy elég jó tuningdeszkának mondható /a leírásod alapján látom minden fittyfenét lehet a biosban állítgatni/
Ami fontos, ahogyan te is írtad az AGP/PCI freki fixre állítása. A ramok visszaosztása nem szükséges --> ez ram és tuning függő.
1, ha nem húzod annyira a procit /220-230FSB/ akkor lehet szükségtelen, mert a mezei 400-as ramok általában még a gyári időzítésükkel is kibírhatnak 440-450MHz-et.
2, Ha valami űbertuning vagy 466-500-stb..ramod van, akkor szintén nem indokolt a visszaosztás.
Én elsőkörben azt javasolnám, ha sima 400-as ramjaid vannak, hogy keresd meg mennyi a vége??? /hátha szerencséd van és bírja a megahertzeket/
Aztán jöhet a procituning.
Az, hogy meddig és milyen fesszel megy, hát... megmondani nem lehet.
Pl.: az én E0-ás prescottom/3E/ alapfeszen 3.75 körül ment 1.6v-al 4.1körül.
Egyébként a lényeg, hogy a proci 100%-ra terhelve ne lépje át a 70 fokot. -
Superman
nagyúr
válasz
Degradator
üzenetére
Nocsak, nocsak.
A lap csak nem MSI 865PE neo3-F??? mert nekem is az van, szerintem az AGP-s kategóriában az egyik legjobb 865-ös lap volt és marad is. Bár az én lapomban Prescott van, ami 775-ös tokozású, a tied meg 478-as lenne? 
mert akkor mégsem ugyanaz az alaplapunk.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

A lap csak nem MSI 865PE neo3-F??? mert nekem is az van, szerintem az AGP-s kategóriában az egyik legjobb 865-ös lap volt és marad is. Bár az én lapomban Prescott van, ami 775-ös tokozású, a tied meg 478-as lenne?