Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Én éppen most panaszkodtam a tápos topikban, mert vettem egy FSP EPSILON 600 wattos tápot, de a híres-neves cuccon egy 3D alkalmazás sem fut le.
30000HUF-ért egy ilyen tápot kaptam a gyártótól.
Az egészben az a vicces, hogy azt mondták alulterhelt a táp, de ezt én nem hiszem, mert minden szervízben azt mondták, hogy csont nélkül kellene vinnie a konfigomat. Viszatettem az 520 Wattos Trustot és máris jó lett minden.
Most beadtam egy szervízbe, hogy alaposan vizsgálják meg, mérjék agyba-főbe, aztán visszaviszem, ha ott is ezt produkálja. -
Pigcop
csendes tag
Lehet, hogy a 12 V ágnál kimaradt egy 0 a 4-es elől, mert az elmúlt órákban nézegettem és és 12,22-nél nem volt magasabb, tehát vélhetőleg elirtam. Másrészt szerintem 3 hónap után nem fáradhat el. Mert ha igen akkor igen szarul érzem magam.
A magfesz emelkedést én engedélyeztem az alaplapban 1,525-ig, elmegy 1,35-el is, de az első problémám a rángatózás volt. Amióta az agp frekit autora állitottam a feszt megemeltem a rángatózás elmúlt.
Ebből két lehetséges megoldás adódik:
1. az AGP freki önálló életet kiván élni, mert a 66/33 beállitás nem tetszett neki
2. a cpu frekvencia emelése nagyobb feszt igényelt
vagy mindkettő.
Szóval a fene tudja. -
Qkackca
őstag
Ha már tápos kérdéseknél járunk akkor mondok én is pár eredményt mely talán kapcsolatban áll az előző hsz-emmel...
cpu: 1,35-1,44
3.3: 3,33-3,42
5: 4,97-5,05
12: 11,86-12,06
Nekem ezek egy délután jácci eredménye sok-sok csatával...
Nem hiszem hogy ennyire ratyi lenne a tápom a proci felől, talán suttyomban csak műxik az a C1E?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
30000HUF-ért egy ilyen tápot kaptam a gyártótól.