Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabtom
senior tag
Én vigyáznék ezzel a ''400 -as RAM de biztos, hogy megy 480-on'' kijelentésekkel, ha bolti modulokról van szó. NEM LEHET TUDNI ELŐRE! Hacsak nem volt az adott modul a kezedben, és utánanéztél a chip sorozatszámának. A modulok teljesítménye a chipektől függ (ezzel biztos, hogy nem mondtam újat), nem a márkától. Az én RAM-om Francii -féle Hynix sima 400-as, viszont olyan széria, amire nagyteljesítményű chipeket szereltek (240-en mennek stabilan!!). Ne kérdezzétek miért van így, ezt SOHA SENKI még nem tudta megmondani. Az én legegyszerűbb tippem, hogy amikor nyomottak voltak az árak, akkor sok gyárban nagy teljesítményű cuccot szereltek a modulokba és kisebb kategóriában árulták, hogy eladható legyen. De ez persze csak az én elméletem.
Lényeg: ha tuti gyors memó kell, azt nagyon keményen meg kell fizetni a boltban. Ha tuning RAM kell (vagis olcsó RAM -ot akarsz felhúzni, hogy jobb legyen az ár/teljesítmény arány), akkor csakis kipróbált és tesztelt modult vegyél. Például itt a Prohardver! -en. DDD
Jah, mod:
Az Abit IS7E alaplapomon gigabites hálókártya van a standard 10/100 helyett. Miért? Ki tudja...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest