Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabtom

senior tag

Én vigyáznék ezzel a ''400 -as RAM de biztos, hogy megy 480-on'' kijelentésekkel, ha bolti modulokról van szó. NEM LEHET TUDNI ELŐRE! Hacsak nem volt az adott modul a kezedben, és utánanéztél a chip sorozatszámának. A modulok teljesítménye a chipektől függ (ezzel biztos, hogy nem mondtam újat), nem a márkától. Az én RAM-om Francii -féle Hynix sima 400-as, viszont olyan széria, amire nagyteljesítményű chipeket szereltek (240-en mennek stabilan!!). Ne kérdezzétek miért van így, ezt SOHA SENKI még nem tudta megmondani. Az én legegyszerűbb tippem, hogy amikor nyomottak voltak az árak, akkor sok gyárban nagy teljesítményű cuccot szereltek a modulokba és kisebb kategóriában árulták, hogy eladható legyen. De ez persze csak az én elméletem.

Lényeg: ha tuti gyors memó kell, azt nagyon keményen meg kell fizetni a boltban. Ha tuning RAM kell (vagis olcsó RAM -ot akarsz felhúzni, hogy jobb legyen az ár/teljesítmény arány), akkor csakis kipróbált és tesztelt modult vegyél. Például itt a Prohardver! -en. DDD

Jah, mod:

Az Abit IS7E alaplapomon gigabites hálókártya van a standard 10/100 helyett. Miért? Ki tudja...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák