- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
erdoke
titán
Mondatm én már sok hülyeséget. :D
Tényleg mondtam már ilyet, ami igaz is, csak szakértőkkel konzultálva megállapítottuk, hogy nagyon kicsi a jelentősége. Ha meg tudják oldani a felületkezeléssel úgy, hogy nem veszt az alapanyag felszíne a hővezetéséből, akkor inkább a fekete. Csakhogy ezt honnan tudhatja a mezei júzer?:F
Én azt mondom, csak nem a dizájn miatt fekete az a sok borda.A legjobb aláírás a héten
-
laja
tag
Én használok Vantec Aeroflow hűtőt P4-essel. Jól hűt, de a TMD ventit levettem róla, mert halk, mély, de mégis valami elviselhetetlen morgást/vibrációt keltett. Most egy 8 centis, változtatható fordulatú Enermax van rábarkácsolva. Azzal is ugyanolyan jól hűt.
Abit IC7, P4 3,8 Ghz-en, 1 GB DDR466, x800 pro XT PE-re moddolva (580/477 Mhz), két vinyó, Enermax 460 W-os táp, 17 collos Iiyama LCD, vízhűtött proci és videokártya
-
Notes
senior tag
Spire MegaRock II. Nekem bevált.
Romanes eunt domus!
-
Mustar
tag
Ez nem igazán ide tartozik de talán: Van egy amd 2500+ és rajta egy glacialtech 2420 (6cm-es venti) és van egy ledes (8cm-es) venti, a kérdésem az az hogy hogyan tudod felrakni a ledeset a procihütő ventillátor tetejére? A másik kérdés hogy ilyenkor jobban fog hűlni a proci?
Találkozunk a hűtőben.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Eddig seniki nem probalgtaott meg TMD-es esetleg a vantec-tol????
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Viktor77
titán
Amúgy ha bárhogy zavarna venti hangja(amit nem hiszek), akkor vehetsz rá bármilyen szabvány 8 centis ventit.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
bendi
tag
-
Orc
senior tag
Mi a külömbség A2VS ezüst és a A2VSB fekete között. Az árban nincs külömbség.
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nalam 2.8c gyari bordaval levakartam gyari vacak, ezustpaszta reaja azota alapbol 36 fok terelve meg 56 nalma is!!!
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Viktor77
titán
-
Orc
senior tag
Kéne egy kis segítség: Akarok venni egy 2,4-2,6 Ghz körüli P4-et, amit 3Ghz körül akarok hajtani. Egy halk , mégis igen hatásos hűtő kellene. Az ár max 6000Ft. Előre is kösz.:DDD
Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest