Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxcooper
tag
A legnagyobb gond hogy nem az enyém a cucc és a pali most vette kb 2 hónapja használtan egy boltban....lényeg hogy visszavitte és mondta hogy mizu...erre összedugták, start meg minden és ment....minden gond nélkül.
Mondta a boltos hogy hát ez jó...
Nagy örömmel hazavitte összerakta és ugyan az....szétkap, be a kocsiba és meginn visszavitte! A történet meginn ua. volt....és igy ott maradt nála a cucc...
Megkért hogy menjek el mert biztos a rendszer sz*r...voltak ott is gondok, végül is az egyik memória modult is kiszűrtem, mert ha az benne volt akkor kékhalálos ''fizikai mem. címzéses'' üzenetes azonnali restart-ot produkált változó időközönként...ezt követően minden ok lett...gondoltam na ez volt a gáz...majd utána jött 2 nap múlva hogy meginn fagy...
Szóval nem tudom hogy mivel érvelhetne a boltban és hogy egyáltalán visszaveszik-e neki, de gyanítom hogy ez nagyon rossz vásár volt és ráfizetés lesz a vége....
Köszi szépen az infót...éreztem hogy már valami erősebb gond lesz nem csak rossz csati, vagy contakt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti gari!
- Micron 16 GB (2x8) DDR5 4800MHz CL40
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Eladó több darab Skhynix 16GB 2666Mhz laptop ram
- !OLCSÓN!-!GARIS! DDR4/DDR5 RAMOK ELADÓAK! LEGJOBB ÁRON !OLVASS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest