Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Az a helyzet, hogy nekem sem az 533MHz-es nem kell sem a te 600MHz-es procid. van itt a procitálcán néhány régebbi bentragadt proci, amiről sem listát nem készítek, de el sem adom, de nem is kellenek
egyszerűen nem akarok foglalkozni vele
Azthittem olyan lapod van, amelyik nem kezeli az fcpga procit csak a ppga-t. Gondoltam eljössz, elviszed a másikat, hozol egy túrórudit és örülsz. Erre kiderül, hogy te teszel nekem szívességet
Érted?
Én nem szoktam boltolni már ilyen kaliberű cuccokkal, mert amint meglátja valami sügér, azonnal rámtol egy raklap lószart, hogy szia láttam a topikban, hogy beszámítottál egy 233MMX-et és gondoltam itt van az a sok bizbasz, amivel a hosszú évek folyamán már én sem tudtam mit kezdeni, de már pénzt sem adnak érte. Becserélnéd A64-re
Egyszerű, gyere el, Mc kapod a procit ingyen és a tied sem kell, de többet nem szeretnék sem kérdésekre, sem mailokra válaszolni azoknak, akik ezt elolvasták -
pbujna
aktív tag
nekem is volt már 533-as is, de ebben a gépben 500-as ment. A 466-os procijaim nagyon lassúak voltak még az 500-hoz képest is. Nem tudom, hogy miért... Meg azt sem értem, hogy miért van millió 466-os és miért nincs tizede annyi 500-as?
Elvileg még P3-as is van PPGA-ból... Az is érdekel, de akkor én fizetnék rá a procira, ha valaki becseréli...
Hova tűnt Guga barátunk? -
pbujna
aktív tag
köszi, de 466-osom nekem is volt (és Milkáért adtam el
) Csak akkor még nem volt ilyen lapom, amibe PPGA kell. Mindenképpen nagyobbat szeretnék. Ha jól tudom, a kettő között nagyon sok különbség van, de javítsatok ki, ha nem így van.
Guga: 600 = 533 + sör v Milka? Merre lax? Mikor tudunk üzletelni? -
guga
Közösségépítő
Hja van egy bibi, ha azt a 600MHz-es fcpga procit PII. ppga tokozású lapban indítottad el, akkor annak lőttek
1.65V helyett nem szereti a 2 voltot.
-
guga
Közösségépítő
Tudok adni egy 533MHz-es PPGA Mendocino magos processzort. Ugyanaz a fekete, ugyanúgy elmegy benne, mint az 500MHz, nincs különbség.
Egyébként létezik 500/128/66-os ppga és a 466MHz után jön
[Szerkesztve] -
Attesz
aktív tag
Hi!
Nekem van egy 550-es PIII-as, de az Slot1-es!
Gondolom az nem jo!
Attesz -
Garfield
aktív tag
466-ossal tudok szolgalni !
500-ast nem talalsz ! az csak Slot1-es P3 prociban van !
466 utan 533 jon amibol volt zold(fcpga) ill fekete(ppga) tokozasu ! utobbibol nem igazan talasz sztem !
ha esetleg erdekel szol !
az enyem viszi a 83-as fsb-t is (alapbol 66Mhz) -
pbujna
aktív tag
up
-
pbujna
aktív tag
Van egy Cel 600-as procim (zöld tokozású), amit szívesen cserélnék 500-as (fekete tokozású) Celeron, illetve Pentium processzorra!
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest