- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Az a helyzet, hogy nekem sem az 533MHz-es nem kell sem a te 600MHz-es procid. van itt a procitálcán néhány régebbi bentragadt proci, amiről sem listát nem készítek, de el sem adom, de nem is kellenek
egyszerűen nem akarok foglalkozni vele
Azthittem olyan lapod van, amelyik nem kezeli az fcpga procit csak a ppga-t. Gondoltam eljössz, elviszed a másikat, hozol egy túrórudit és örülsz. Erre kiderül, hogy te teszel nekem szívességet
Érted?
Én nem szoktam boltolni már ilyen kaliberű cuccokkal, mert amint meglátja valami sügér, azonnal rámtol egy raklap lószart, hogy szia láttam a topikban, hogy beszámítottál egy 233MMX-et és gondoltam itt van az a sok bizbasz, amivel a hosszú évek folyamán már én sem tudtam mit kezdeni, de már pénzt sem adnak érte. Becserélnéd A64-re
Egyszerű, gyere el, Mc kapod a procit ingyen és a tied sem kell, de többet nem szeretnék sem kérdésekre, sem mailokra válaszolni azoknak, akik ezt elolvasták
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest