Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
smc_
tag
Az MMX-ben én sem vagyok biztos, utánanéztem az valószínűleg hülyeség. Eddig 150-et sikerült kipréselni belőle (2x75, 3.5V), ha ennél magasabbra akarom állítani (a lap max 3.5x75-öt tud) csak kisebb órajelen indul. Bios Agent 200 MHz-et írt ki max órajelre (szvsz ez kicsit irreális...
). Már minden lehetséges variációt kipróbáltam fsb, szorzó tekintetében. Szerinted érdemes még megpróbálni valamit (pl.
IOS frissítés, bár ilyen régi lapnál ez nem hiszem, hogy segítene), vagy ennyi, azt hagyjam porosodni???? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Crimson Desert
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Már minden lehetséges variációt kipróbáltam fsb, szorzó tekintetében. Szerinted érdemes még megpróbálni valamit (pl.
IOS frissítés, bár ilyen régi lapnál ez nem hiszem, hogy segítene), vagy ennyi, azt hagyjam porosodni????