- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoyHoy2
tag
válasz sirszevenap #11200 üzenetére
szerintem is az tartozik a fő okok közé, hogy utoljára jött a 3-ból, viszont egy teljesen új felfogásba képzeli el a MOBA-t és ez ilyen formába ekkora közönségnek aki hozzászokott másik 2 valamelyikéhez azok teljesen elzárkóznak a HotS elől. Olyan játékosoktól akik először a HotS próbálták ki majd a másikat(okat), (van ilyen ) ugyanazokat a véleményeket olvastam/halottam, mint amiket a HotS is kap ellenkező estben. Szerintem nehéz helyzetben van a Blizz jelenleg, és nem is fog változni egy darabig csinálhatnak bármit, és lesz bármilyen jó ötletük. Ameddig csak az a jó ami pont olyan mint a DOTA és/vagy a LOL semmi más addig ...
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
HoyHoy2
tag
értem, hát ez boldogság.
Madwe: nem erről van szó, nem számolgattam, azt gondoltam a játékosok nagy része nem gold körül van hanem platina, ennyi. átlagot számítani azért tudok még
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
válasz sirszevenap #11310 üzenetére
nem is biztos, hogy baj ha abból nem tudsz kiszakadni, szerintem ott lehet játszani a legjobbakat én is ekörül mozgok általában. Nem tudom feljebb milyen, de ha groupba játszok es emiatt 1900-2200 körül játszunk, hiába értelmes 3-4-5 ember, ott "mindig" van egy r***rd. a 2974 az kicsit szerencsétlen én szívtam volna a fogam, nekem 2850 volt a max az előzőbe.
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
szakértő én sem vagyok a kemény 10+ órámmal, továbbá én se nem vagyok a műfaj kedvelője, de szerintem az ismeretek közül továbbra is a HoTS a legjobb van abban valami amit írsz, nem igazán mozgat meg engem se a játék, de "szart" továbbra is erősnek érzem
-
-
HoyHoy2
tag
10 placement match, mind a 10 haverral együtt.(statisztikákban egyikünk sem tért el 5%al (max 10%) jobban a másiktól... nekem 2450 neki 1497. Ez így egy szar... minek nézi az eddigi eredményeket is, vagy akár mit is.. semmi értelme, most ugyanugy csak 1800 (grp rating) kezdhetjük el őt felhuzni. ez így elég bu*is...
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
ez logikus, és tudom is.. de ha új szezon miért számít az előző szezon? akkor miért van új szerzon, nem értem természetesen, neki a SRje a végén sokkal rosszabb volt mint az enyém a s4 végén.. (2050->2900) ...
-
HoyHoy2
tag
mind értem , és igazatok van és (mostmár) én is így gondolom de az 1000 sr különbség akkor is sok, . tulajdonképpen pont akkora maradadt a különbség 2-nk között mint volt ez elött, ergo semmi de az ég vilagon semmi értelme az uj szerzonnak, mert lehetőséged sincs elszakadni onnan ahol voltál egy kicsit sem..
kacsa lövölde ? kicsit tulzás, mert azok is kacsák akik veled vannak.. egyedül meg lehet bárki bármekkora osztó jános nem fog nyerni ha az elenfél csapatába 2-vel vagy akár 1-el kevesebb kacsa van mint a tiedbe. 1500 körül, meg próbáld ki milyen ingyen win-k vannak, mikor van a csapatodba támadó oldalról, hanzo, wido, sym, junk szuper harcos klub alkotja a csapat magját (
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
értem bár szerintem erős összefűggésben van hogy az ellenfél mennyire béna és a csapattársaid között, de persze ez már szörszálhasogatás és semmi értelme, és örülök hogy te ilyen szerencsés vagy olyankor
De továbbra is tartom, hogy a új szezonnak igy az ég adta világon semmi de semmi értelme és erre meg senki nem írt semmit, valaki érveljen már melette egy picit, aki érti, mert nekem jelenleg az h 3 havonta +-100-200SR-t ugrasz 10 meccsel az nem új szezon az én értelmezésem szerint ennyi erővel lehetne "try your luck with 10 matches" event
Az meg tök uncsi, hogy valamit mondok és akkor sírok, mert nekem valami nem épp annyira tetszik. , ettől még én is játszom vele.
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
elég nyersen fejezed ki magad azt, hogy az egész játékot, az talán túlzás, de abban egyetértek hogy a road-hoz teljesen felesleges volt hozzányulni, szerintem pont jó volt ahogy volt, se OP nem volt, se nem lett túlnerfelve a múltkoriban, erre most szerintem is vicces egyben hülyeség is amit most csináltak.
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
-
HoyHoy2
tag
válasz Lokids #13144 üzenetére
igen, pontosan, azaz nem teljesen, de volt a season előtti bemutatóvideóban, hogy megszüntetik, azt hogy lejjebb raknak mint a megítélt skilled, merthogy sokakat bosszantott és nem azt érték el vele amit akartak, így oda raknak ahova tényleg kellene kerülnöd (elméletileg )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest