Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Szerintem pontosan tudja a Blizzard hol mennek és jönnek a pontok. A nagy felháborodás annak szól, hogy vasszigorral derankol a rendszer, súlyozva ahogy súlyoz, túltolja helyenként. Mindig is megvolt ez a Blizzard ladderen pl. nagyobb MMR emberek esetén több pont, kisebb MMR esetén alig jött pont, de annál több veszik. Itt még rájönnek az OW-s sajátosságok.

"Shorter Summer Season
    ....we believe this first season will teach us a lot of about what works well, what doesn't, and what players are really looking for from a competitive system in Overwatch..."

Most majd elkezdődik az iterálgatás, de ez hogy keresik a bugokat csak duma, mert teljesen így ment mielőtt kieresztették live-ra a rankedet. Ott tök jónak tűnt, mert nem félkegyelműek közé dobták be. (Aznap írtam is, hogy WUT? az lehetetlen ebben az állapotban.) Az hogy a következőkben milyen súlyozási rendszert használ az ow a játékosok ingerküszöbétől függ. Ami részben értékelendő, de valahol rémisztő, mert SC2-ben elérték a nyafogók, hogy már a 3. ladder revamp jön, mert a derankolódást nem tudták elviselni.

Új hozzászólás Aktív témák