Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
leone510es2
csendes tag
- magyar nyelv természetesen van benne, simán kiválasztható a nyelvi beállításokban. Csak én nem szeretem magyarul használni (hanem angolul), még a telefonomat sem, mert a hülye fordítások miatt néha elég hülyén néz ki a rendszer (pl.: "Apps" és "Alkalmazások", kicsit több helyet igényel és néhány helyen nem néz ki jól)
- az NTFS-t is alapból simán kezeli, a külső HDD-ről egy 8Gb-os FullHD Transformers 3-at játszottam le vele. Az érdekes volt, hogy az általam preferált MX Player az ilyen 1080p-s videókat kicsit szaggatva játsza le, viszont az alapból telepített video player simán vitte......érdekes. Szerintem csak az MX Player dekódolója lehet a ludas....
- így van, csodát nem kell várni a kamerától, én még csak arra próbáltam ki, hogy Skype közben milyen az előlapi kamera. Arra teljesen jó, hogy lássák az embert, ráadásul a mikrofonja is kiváló, akivel beszéltem nagyon jól hallott. Szóval a képminőség tényleg sz*r, de én nem is vártam többet. Pont olyan egyébként mint a MyAudio taboknak, ha esetleg néztél már olyat élőben. De majd csinálok képeket a kamerával és fel is rakom majd.
- a Conflex Kft-től rendeltem, szállítással együtt volt 56.500 HUF és 12 hónap garancia van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest