Aktív témák
-
finn
csendes tag
Mégegy kis segítség kéne...
szóval..az office 2003-as outlookot használom és küldtek nekem egy filet..amit nem tudok az istenértsem megnyitni mert kiírja hogy az outlook nem engedi hogy megnyissam ,mert ezmeg az van...minden biztosnsági szintet minimálisra vettem...de még mindííg nemtudom megnyitni miért nem? -
finn
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #5 üzenetére
Na igen anyn a probléma hogy nekem már az uj 03-as...office outlookom van és ott nem találtam ilyent:(..
-
finn
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #5 üzenetére
Én a leveleket már lementettem csak másként mint ahogy kellet volna s egy ilyen DBS--45-megás filet hozott létre..s ebből a fileból szeretném viszaálítani a bejövő leveleimet...de megpróbálom
-
finn
csendes tag
Nos?
-
finn
csendes tag
Üdv.
ujra telepítettem az outlokot. namostan előte a bejövő leveleket átraktam egy mentés mappába, majd valahogy egybe tömörítettem őket...így kaptam egy...mappa név...és .dbs-file kiterjesztést...na mostan sehogyan nem tudom visszaratelepíteni a heylére őket?mivel meik programmal vagy hogyan tudom én visszarakni őket?
A másik...betömörítettem a kedvenceket is..sok sok linkemet...hogyan tudom őket visszaálítani, hogy látható legyen ujra a start fülben illetve az explorerben?
előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest