Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
passatgt #66870 üzenetére
Pedig ha a hálózatod akarod tovább vinni és AP-t teszel ki, a DHCP-t ki kell kapcsolni hogy a fő router osszon IP címet. Nekem két irányban van TP-Link eszközökkel átvezetve net. Egy CPE-210 párossal és egy CPE610 párossal. Én videók alapján lőttem be, így javaslom a típus szám alapján irány a YouTube és keress rá a beállításokra, mert tuti lesz olyan ami neked megfelel majd.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
passatgt #66870 üzenetére
a meglévő hálózatot akarom kiterjeszteni
Ezt több féle képpen is lehet értelmezni ezért nem szeretem.
Nem pontos a megfogalmazás.1.
Van egy routered.
Adja a DHCP-t és wifi-t sugároz.
Erre vezetéken kötsz egy routert AP módban és lerakod az eredeti routertől 30 méterre.
Kiterjesztetted a hálózatot ...hiszen van egy első router általi wifi ami egy nagy területet lefed és van egy második eszköz ( AP ) ami szintén lefed egy nagy terülelet. Mivel egy hálózat ezért bármelyik wifi-re kapcsolódsz eléred a belső hálózatodon található eszközöket.
- De a telefonok , laptopok csak azt látják majd , hogy wifineve1 és wifineve2 hálózatok vannak és éppen amelyik jele az erősebb ahhoz csatlakoznak.2.
Van egy routered.
Adja a DHCP-t és wifit sugároz.
HA MESH képes ez az eszköz, akkor erre kötsz pár vele kompatibilis másik AP-t.....és lesz egy NAGY , LOGIKAILAG 1 WIFI hálózat de több eszköz sugároz wifit. Telefonnal a kezedben sétálsz és nem veszed észre ha wifi1-t sugárzó AP-ról átvált a telefonod wifi2-t sugárzó AP-ra.....
Számodra úgy tűnhet, hogy 1 db nagyon nagy lefedettségű wifi....holott 2-3-4 eszköz által lefedett terület és a főegység szépen kommunikál a többivel, hogy az a telefon ami a kezedben van éppen melyik AP-hoz esik közelebb, hol jobb a térerő.Ez utóbbi megoldás jobb, de drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest