- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmaxter
tag
Tegnap kaptam felszólítást hiánypótlásra, melynek a leglényegesebb pontja, hogy az általam választott kivitelező nem felel meg az Eljárás Rend 7.2 fejezetében foglalt feltételeknek. Ezt most nem részletezném, de bullshit az egész (szerintem csak nem
mutyi kompatibilis az emberem).Két hónapnyi melóm van ebben a szarban, kétszer volt nálam a vállalkozó, részletesen egyeztettünk mindent, majd én kerestem fel kétszer a szerződésekkel, nyilatkozatokkal. A pályázat kiírásakor nem találkoztam a fenti, Eljárás Rend nevű dokumentummal, vagy rá való hivatkozással, csak az volt a lényeg, hogy az ÉMI-nél regisztrált, vagy sem.
Ráadásul ügyintézőt is bevontam a folymatba, aki megegyezésünk ellenére kért OTP helyett a MBH-ba küldte a pályázatot és miután befogadták azt még elkért 80 ezret. Most van két hetem új vállalkozót keresni. De mi a garancia arra, hogy az megfelel majd annak a bizonyos eljárásrendnek.
Komolyan mondom egyszerűbb lett volna csinálnom három puját 50 milláért, mint kínlódni szaros hatért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest