Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Kicsit még hektikus, de úgy tűnik, jó lesz ez. A fizikai kártyát sikerült hozzáadnom, érthetetlen okok miatt viszont a webkártyát nem. Pedig épp ez utóbbinak lenne igazán jelentősége. Na mindegy, hátha reszelnek még rajta.
Viszont találtam egy eléggé lehangoló passzust a tudnivalók között.
"Nem működik aZ ÉRINTÉSES MOBILfizetés AZ ALKALMAZÁSSAL, ha:
- ...
- Ha készülékedben NFC SIM-kártya található."Ugye ez csak vicc? Amikor a Mobiltárcás megoldás elindult, csak sokadjára sikerült NFC-s simet kapnom (szarakodtak a telekomos ügyintézők, aztán az aktiválás nem ment, csak sokadik telefonálásra), végül csak sikerült. Aztán mire kényelmesen használtam volna, ez megszűnt, de megnyugtatott a Telekom, hogy a simet nem kell lecserélnem, mert az extra funkciója nem fog működni, de hagyományos simként meg igen.
Most meg megint cserélhetem le? Ne szórakozzanak már... Másfél éven belül összesen 4!!!négy!! (hagyományos, cserélt, de rossz, egy végre jó NFC-s, újra hagyományos) sim kártya fordulna meg a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest