Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
zebra_hun
üzenetére
Nos, Asus ROG Strix B760-I lapban van a 14900KF, rajta egy kompakt viz, a 4070 Super saját külön léghűtésen, a RAM az 64 GB DDR5 kit (2x32GB) Kingston Fury Beast CL36, Samsung 990 1TB SSD M.2 NVMe. Vaójában nem kapok mindig kék halált, legalábbis munka közben nem, csak a köcsög PUBG fagy ki mindig játék közben, a Bedaisy.sys anti-cheat szoftver folyton BSOD-ra viszi a gépet. Ami érdekes, mert barátnőm laptopján egyáltalán nem fagy ki soha.
-
JasL
őstag
14900 KF tulajként nem tudom, hogy várom-e vagy sem. Ez a mostani BIOS mizéria meg instabil történet eléggé kiakasztó, 250ezret költöttem el úgy egy csúcstechnológiás procira, hogy amúgy vízhűtés mellett is vissza kell fognom a lovakat, mert kékhalált ad. Jó nagy szívás ez... szerintem már csak a magok számát fogják növelgetni, a 6Ghz-et meg elfelejtik egy időre, ha nem akarnak gondot a nyakukba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi