Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
zebra_hun #42 üzenetére
Nos, Asus ROG Strix B760-I lapban van a 14900KF, rajta egy kompakt viz, a 4070 Super saját külön léghűtésen, a RAM az 64 GB DDR5 kit (2x32GB) Kingston Fury Beast CL36, Samsung 990 1TB SSD M.2 NVMe. Vaójában nem kapok mindig kék halált, legalábbis munka közben nem, csak a köcsög PUBG fagy ki mindig játék közben, a Bedaisy.sys anti-cheat szoftver folyton BSOD-ra viszi a gépet. Ami érdekes, mert barátnőm laptopján egyáltalán nem fagy ki soha.
-
JasL
őstag
14900 KF tulajként nem tudom, hogy várom-e vagy sem. Ez a mostani BIOS mizéria meg instabil történet eléggé kiakasztó, 250ezret költöttem el úgy egy csúcstechnológiás procira, hogy amúgy vízhűtés mellett is vissza kell fognom a lovakat, mert kékhalált ad. Jó nagy szívás ez... szerintem már csak a magok számát fogják növelgetni, a 6Ghz-et meg elfelejtik egy időre, ha nem akarnak gondot a nyakukba!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest