Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
No ma bedőltem én is a játéknak és megvettem steam-en az early access-t.
Eddigi tapasztalataim így 80 perc után a Single Player verzióval:
- Túlélő játék, de ha elhagyom a sátrat akkor percenként csapnak le rám a mindenféle rémek amik összetörik a sisakom és elfogy a levegőm. Így viszont rohadt nehéz alapanyagot gyűjteni, mert nem mehetek túl messze.
Eddig három olyan tényezővel találkoztam ami halálos: Óriás féreg (instant kill). Ragadozók (vagy 5 féle), Meteorzápor (de ez legalább ad alapanyagot)- Nem túl egyértelmű hogy mihez mi kell vagy mi mire való. Vagy 30 perc hit-and-run után jöttem rá hogy van kohó, amiben házépítéses anyagokon kívül még mást is lehet készíteni. Olyan eszközöket amivel új "base material"-t lehet szerezni.
- A cipőfúvókák jópofák csak ilyen limitált funkcionalitással lényegében 3 perc után rájössz hogy nincs sok értelmük. Ha 1-2 percig tudnék lebegni bennük az jó lenne. De az 1 másodperces "ugrás" az kicsit gáz.
- A karabélyt hamar kukázhatod, mert percenként kell visszaverni a támadást, viszont lőszer csak adott mennyiség van. Az alap újratöltődős pisztoly meg igazából halottnak a csók. Jó kapaszkodni bele, de négyszer megöl a legegyszerűbb ellenség is mire lelövöd vele. Van még valami kard szerűség is de azt még nem próbáltam, csak láttam a kohóban hogy lehet készíteni.
- Normális térkép, vagy mini radar nélkül vaktában bolyongás az egész. Azért sem lehet nagyon felfedezni mert aztán nehéz visszatalálni a bázisra. Bár lehet csak én nem jöttem rá még ezekre... ez is bizonyítja hogy nem egyértelműek még benne a dolgok.
- Az időjárás az esősről a szelesre. A szelesről a szárazta, a szárazról a ködösre 80 perc alatt nagyjából 50 alkalommal változott. Igaz van a mondás hogy az időjárás változékony de ez azért kicsit sok volt nekem.
A grafika viszont tetszetős és a hangok is magával ragadóak. Adok neki esélyt mert van benne lehetőség dögivel és mint SURVIVAL játék megállja a helyét, de úgy vélem kicsit átestek a ló túloldalára... főleg hogy mindent minimumra állítottam az erőforrásokat pedig maximumra... tehát ultra-easy fokozaton játszottam mégis 80 perc alatt nem jutottam 200 méternél távolabb az ugrálóváramtól (felfújható sátor).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest