Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sati1984
tag
Az ilyen "nyomozzuk, ki, hol a csalás" dolgok engem is érdekelnek, de én abszolút nem vagyok jártas a fizikában (sőt!), úgyhogy nem mondok magára a videóra inkább semmit

A legérdekesebb YouTube komment ez volt:
Good video, however that's not free energy, you had to initiate the spin, transferring energy from your finger to the spinner, then the magnets maintain that energy.
Azaz az ujjával kellett elindítania a videóban a csókának, aztán a mágneseknek fenn kellett tartania azt a mozgási energiát, erre alapozva azt mondja a kommentelő, hogy ez így nem örökmozgó... De mondom, én nem értek hozzá, lehet, hogy nem jól gondolkodik.
Nekem a kedvencem a témában amúgy a Museum of Unworkable Devices oldal, ahol rengeteg tökjó örökmozgó van felvázolva, aztán meg lehet nézni a részletes fizikai kifejtést, hogy valójában miért nem működnak

-
Trabecan
tag
Sziasztok !
Nem találtam ilyen témát, ezért nyitottam
Rögtön az elején szeretném tisztázni, hogy örökmozgó, mint olyan, a jelen tudomány szerint NINCS ! Ezt én is aláírom
Nem akarom a fő tételeket, sem a fizikát "kiforgatni" sarkaiból, de találtam pár videót a youtube-on, ami megfogta a fantáziámat. Rögtö hozzátenném, hogy a videók 95 %-a a csalás kategória, (pl. a látható képen kívül, egy irányított ventillátorral "megfújja" a pörgettyűt stb.) de találtam párat, ahol nem jöttem rá a csalásra és ezt szeretném veletek megosztani , beszélgetni róla, hátha ezek nem csalások... Csak olyanok írjanak ide, akik nem teljesen szkeptikusak az "örökmozgók"-kal kapcsolataban. Köszönöm.
Mindjárt egy egyszerű kis videóval kezdeném. Itt a linkje : [link]
Erről szeretném a véleményeteket kikérni, hozzátéve, hogy a ledes-motoros része nem érdekel, csak a "CD" korong ilyentén való folyamatos megforgása érdekel : lehetséges-e ez ? ( Aki csak a "lényeget" szeretné látni, az kb. 8:30-tól nézze meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest