- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
válasz Foglalt név #18 üzenetére
Az akkukat ugyanúgy lehet cserélni, mint az elemeket.
Főleg, ha egy elterjedt típust (pl 18650) használnak.
Ma már semmi létjogosultsága egy ilyen készülékben az elemeknek.
2-3 óra alatt lezabálja őket, és veheted a következő szettet.
Amúgy a telefonoknál is végre kötelező lehet a cserélhető akku.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
Sirus86
tag
Ugy-ugy! Az elemet (A tolthetot meg tolteni) ki lehet cserelni, az akku-t meg nem biztos.
És mondá az Úr: És legyen immáron a kocka, tetraéder!
-
olle
senior tag
Dehogy támadom. Vezetek nélküli egérből direkt olyat választottam ami elemes. Vettem is bele tölthetőt. Elkerülve hogy a benne levő aksi két ev múlva kuka. Csak itt ár értek aranyban semmi nem indokolja hogy nem aksis.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz Foglalt név #60 üzenetére
És hogy folytatódik a komment? "érzésre kellett megkeresned a szám elejét, 20-30 percenként meg manuálisan kellett forgatni a folytatásért" Oké, a vinylnél is, de ott kárpótolja az embert az analóg hangzás (már akinek ez számít).
#55 zseko Láttam már én is számlálós magnót, de a kilencvenes években nem azok voltak az igazán elterjedtek. Az oda-visszajátszóst viszont adom, bár ezek drágábbak voltak.
#73 Sz.L. Játszani én is szeretek, bár egy egész napos monitornéző munka után nem mindig van erőm még este is monitort nézni.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest