-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Angol nyelvű könyvtárnevet adjatok meg neki, velem is kib@szott a frissítés, újra kellett pakolnom a Mass Effect 2-t és az Alice: Madness Returns-t.
Eddig elfértek az "Origin Játékok" mappában a telepített programok, most már csak az "Origin Games" nevet fogadta el.
Az "Origin Letöltések" esetében szintén eddig jó volt ez a könyvtárnév, most át kellett neveznem azt is "Origin Downloads"-ra.
Pedig eddig nem volt vele baja.
MOD: Szerintem ez is azt mutatja, hogy az EA mennyire lesz@rja a kisebb régiókat, többek között a Mass Effect 3 is ezért nem jön ki már magyarul. Nem mintha annyira zavarna, de ha már egy trilógiának az első két részét kiadták magyarul, akkor a harmadiknál miért nem tehettek kivételt?
-
Vistaboy
veterán
Nekem a PC GURU-hoz kapott dobozos Mass Effect 1-et nem sikerült regisztrálni, mást igen. Mondjuk azt még a CD Projekt adta ki, így nem lepődtem meg.
Viszont az Originen megvehető a játék 10 Euróért és a Pinnacle Station is 5-ért, de nekem jobban tetszik a dobozos, annak idején pont azért vettem meg az akkori PC GURU-t, amúgy nem szoktam újságokat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest