Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Angol nyelvű könyvtárnevet adjatok meg neki, velem is kib@szott a frissítés, újra kellett pakolnom a Mass Effect 2-t és az Alice: Madness Returns-t.

Eddig elfértek az "Origin Játékok" mappában a telepített programok, most már csak az "Origin Games" nevet fogadta el.
Az "Origin Letöltések" esetében szintén eddig jó volt ez a könyvtárnév, most át kellett neveznem azt is "Origin Downloads"-ra.
Pedig eddig nem volt vele baja.MOD: Szerintem ez is azt mutatja, hogy az EA mennyire lesz@rja a kisebb régiókat, többek között a Mass Effect 3 is ezért nem jön ki már magyarul. Nem mintha annyira zavarna, de ha már egy trilógiának az első két részét kiadták magyarul, akkor a harmadiknál miért nem tehettek kivételt?

-
Vistaboy
veterán
Nekem a PC GURU-hoz kapott dobozos Mass Effect 1-et nem sikerült regisztrálni, mást igen. Mondjuk azt még a CD Projekt adta ki, így nem lepődtem meg.
Viszont az Originen megvehető a játék 10 Euróért és a Pinnacle Station is 5-ért, de nekem jobban tetszik a dobozos, annak idején pont azért vettem meg az akkori PC GURU-t, amúgy nem szoktam újságokat venni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra 2
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Mass Effect 3-at egyébként angolul is megveszem, szóval nálam ez nem lesz perdöntő, hogy nem adják ki magyar felirattal.

Pedig eddig nem volt vele baja.