Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
"netsh winsock reset" parancsot kell beírni parancssorba, és újraindítani a gépet, akinek windows 7-e van, és nem csatlakozik neki orogin semmi körülmények között. HATALMAS KÖSZÖNET Bazzzs-nak a megoldásért!!!

-
Peace
nagyúr
Néztem FAQ-t, azt volt az első anno, de mivel a zárt wi-fi router beállításaihoz nem férek hozzá, így nem igazán mentem semmire, másra meg nem tudok gondolni. KIS-ben teljes hozzáférést kap a nethez, tehát elvileg minden porton mindenfele kommunikálhat, ezzel sem lehet baj.
FaTHI: Az a baj, hogy elvileg naprakész a win, mert automatikusan szedi és telepíti a frissítéseket, de ránézek majd, mert ez most egy apró reménysugárnak tűnik.
-
Peace
nagyúr
Az origin azt írja, hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot. A rendszer windows 7 64 bit sp1, KAspersky Internet Security 2012, amiben teljes hozzáférést kap az origin, de kikapcsolt KIS-el is az a helyzet. Zárt wi-fi hálózat van a lakóhelyemen, szóval a beállításaihoz nem férek hozzá, de a vezeték nélküli vodafone nettel sem kapcsolódik, szóval tényleg ötletem sincs. Lehet, hogy csak vezetékes nettel hajlandó kapcsolódni? Bár baromságnak tartom, de lehet, hogy ez a helyzet? Eléggé ki vagyok bukva, mert 3 napja görcsölök, hogy BF3-azhassak, de nem jön össze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest