- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Hölgyeim és Uraim, büszkén mutatom be immáron 90%-ban elkészült házamat.
Amit módósítottam:
-Sötét ezüst metál fényezés, 4db case fan 7V-on kapcsolóval, 2db hideg-katód fénycső szintén kapcsolóval. Természetesen a kivágások elől és oldalt, gombok lefestése, 2 db magasfényű kék led a szemek megvilágítására a front panelen.
Ami még jön:
-Ventirácsok hátra, talán a ventilapátok lefestése (nem véletlenül nincs kép hátulról. :) ), stealth meghajtók.
És íme néhány kép:''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
telcom
tag
Szép.
telcom
-
atus
senior tag
válasz Satan-Claus #1 üzenetére
Nagyon jól sikerült a casemodod! Ez az ördögi arc kivágás nagyon ütős lett...
Gratula, és további jó moddolást!!Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
launcser
senior tag
sátán gratulálok énis
akkor ugylátom visszakaptad végre az oldallapokat :))tütüü
-
LukE
veterán
nem rossz:) na de mi ez a sok kék? ennyit az elképzelésidről, vágyaidról, a namind1. Végül lenyomtak a rideg tények, hogy nem tudsz ördögi vörös cold cathodeot szerezni?
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
twollah
nagyúr
Csak nehogy éjszaka rosszat álmodj.
-
Flashback
addikt
HAli! Állat lett! Nagyon! NEm akarsz egy doksit csinálni hogy-hogy csináltad!!
Légyszi!!! Ezt meg kell osztanod a világgal!!
Üdv.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
tomcs
őstag
az pl engem is igen erdekelne hogy a muanyagot hogy vagtad.
-
törölt tag
Gratula!
Nagyon üttős!!:)))
Én is most gondolkodom egy casemodon, de kicsi a házam, és kéne néhány plusz venti bele a hő miatt!
A dokumentáció télleg jó ötlet!
Üdv.:kisqpi
:((( -
guess.who
senior tag
Hát nem is tudom, elég béndzsa -de hát Sátán csinálta...
:)) -
GeorgeTerror
senior tag
Sátán!
Ez kibajólett. Bár a piros szín illett volna ide igazán :OKérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
-
Apika
addikt
Egyszerűen csodálatos. Lakberendezési tárgyként, lekapcsolt villany mellett is szuper lehet.
Api :P -
róland
veterán
Én is a piros fényre szavaznék. Jobban illene hozzá. Így kevésbé ördögi, de azért nagyon jó. :DD
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Satan-Claus
senior tag
Köszönöm, köszönöm. :)
Nos igen, a vörös tényleg szebb lett volna, de kis hazánk fénycső ellátottsága nem kimondottan példás (csak kék színűt kapni 30cm-es kivitelben informatikai dekor célokra...). Ugyan ''disco-shop''-okban létezik más színben is, viszont árban pofátlanul elszálltak a fiúk (kb. duplája-triplája az enyémnek). A sok időmről annyit, hogy bár részben igaz (de már nem sokáig :(((). A költségeit tekintve kb. 7-10000Ft körül állt meg a dolog, de ebből lehetett volna faragni kevesebb venti implementálásával, vagy a szemek más módú megvilágításával. (Magas fényű kék led 675Ft/db!!!!)
Ha ekkora igény van rá, akkor szívesen csinálok egy doksit (persze csak ha marha sok időm engedi :P),de egyelőre a képekkel kell megelégednetek.
Talán jövő héten összejön.''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
andorpapa
őstag
válasz Satan-Claus #14 üzenetére
Giganto-gratula kedvenc ördögünknek, ez aztán fasza munka. És szerintem a vörös hiánya sem olyan nagy gáz, úgy félelmetes, így sejtelmes, mindegyiknek más hatása van, de szerintem ez is nagyon ütős. Tényleg baromi korrekt munka, jó látni, hogy vannak tevékeny házat-össze-alkotók szerény köreinkben!
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
-
Padre
tag
Nagyon jó lett!! Gratulálok én is!! Azt szeretném kérdezni hogy mi az a a lyukacsos anyag ami az ördög szájában látszik?? Nekem is kéne valami ilyesmi itthonra.....
-
iguana
őstag
jó lett. tessék lefújni a dvd-t stb. elüt ettől a szép színtől a bézs szerű fehér.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Satan-Claus
senior tag
Kezdeek elpirulni. :) (Persze ezért raktam fel, hogy dícsérjetek agyon. :) De hogy mi ez? Ha elkészül a doksi, leírom a történetét. ;]
A meghajtókat nem festem le, hanem Atus ''stealth'' megoldását fogom licenszelni. (Ellopni, mer' fizetni aztat nem fogok. :P)''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Padre
tag
O.k. , de remélem hamar elkészül a leírás mert nagyon izgat hogy mi lehet az a rács. Autós tuningboltban lehet venni ilyen hasonló fémrácsot a légbeömlőkre, de kicsit drágállom. :) Szóval ha lehet ingyen is szerzni akkor várom az ötleted! :)
-
ciripp
csendes tag
Nagyon jól néz ki... engem igazából a kivágások érdelnének, hogy ilyen alakra hogy sikerült??
AMD + Ati = The fastest and the best!!!!
-
soctavia
tag
lécci, csak annyit, hogy mivel lehet ilyen szépen vágni a lemezt. én hétvégén esnék neki az enyémnek, addig, ha jól értettem még nem lesz leírás. nem tudok tovább várni :DD
-
Satan-Claus
senior tag
Oké, oké. :)
A lemezt egy Dremel utánzat Frem márkájú kézi gravírozóval vágtam ki. Ez kb. egy jobb dekopír áráért beszerezhető (ha jól emlékszem 9eFt volt) bármelyik barkács nagyáruházban. Nagyon kezes jószág, és sokkal precízebben kezelhető, mint a dekopír (ld. műanyag előlap). Miután a vágás megvolt, különböző reszelőkkel adtam meg a legmez végleges formáját. (Ez a legkeményebb része a dolognak, az izomláz szinte garantált. :) )''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
tildy
nagyúr
válasz Satan-Claus #22 üzenetére
Jól látom,hogy chaintech lap ''morog'' benne?:DD:DD
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
róland
veterán
És mennyibe került az eredeti ház?
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Satan-Claus
senior tag
Igen, egy CT. :)
A ház eredetileg 12eFt körül volt, de a tápot eladtam belőle (-5e), így kb. 7e-re jött ki.''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Tchoepi
tag
Milyen táp van benne most?
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, és senki sem kiváncsi a másikéra.
-
Tchoepi
tag
válasz Satan-Claus #27 üzenetére
Sátánian jó business... :) Drakulálok.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, és senki sem kiváncsi a másikéra.
-
soctavia
tag
köszi, köszi, köszi
lehet hétfőn nem bírok majd megmozdulni...:)) -
Den
veterán
gratula, szó szerint kegyetlenül néz ki :)
www.simson4t.hu
-
tildy
nagyúr
Ugye Uvznak az alaplap slotjai??Nekem a kek ventimmel szep zoldessargak lettek...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
GeorgeTerror
senior tag
Te Sátán!
Ha már úgyis megyek a ramért, nem vágjuk ki a házam oldalát?
Van egy szép 120-as ventim :)Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
-
Turmoil
senior tag
Van rá egy 100-asom: a rács egy mikro ablakrácsa.:DD
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Satan-Claus
senior tag
Gononc! :)
Bár szólhattam volna, hogy akik ismerik a sztorit, azok halgassanak. :)
Nos igen, valóban egy mikró plexi mögötti rácsáról van szó, amiért nem is kell feltétlenül szétbontani az otthoni konyhafelszerelést, hanem könnyen be lehet szerezni (ajtóstól :) ) egy elektronikai szervízből. Csupán meg kell kérni az eladót, hogy egy működésképtelen mikorót belezzen ki nekünk. Nekem ingyen megtettét, sőt még örültek is, hogy elhordom a szemetet. :D''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Satan-Claus
senior tag
válasz Satan-Claus #35 üzenetére
Upsz, a ''valóban'' után lemaradt egy ''''.
//Tildy: Nálam mindennek kékes színe lesz, de ennek nem hinném, hogy bármi köze van az UV-hoz, csapán a kék szín ''festi'' meg a dolgokat.
//George: Hívj fel, és megbeszéljük!''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Turmoil
senior tag
válasz Satan-Claus #35 üzenetére
Tévedés, nem ismertem a sztorit, ránéztem és egyből ez ugrott be. Most cseréltünk otthon mikrót és megnéztem az újat kívül belül. Most meg, hogy felmerült a kérdés, megnéztem a képet és egyértelmű volt. ;]
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
BEE
addikt
Azoknak a gonosz szemeknek hunyorogniuk kellene!
Gyermekkoromban fénycsőgyújtóval csináltunk discolámpát,
az itt is beválna!
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Nimrod
addikt
Nem rossz, de tőlem ne is várj mást :)
-
LukE
veterán
Magas fényű vörös led 40-50ft, és 4-5 méterre látható kört rajzol sötétben.
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=8959[/L] #14, #15 mégsem árúlnak? de, most néztem
PIROS, KÉK, SÁRGA, ZÖLD NEON VILÁGÍTÁA
HIDEG KATÓD, MINDEN KELLÉKKEL, ÍZLÉSES DOBOZBAN
ÁRA: 4.500,-''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
norb
csendes tag
Merre vetted a fénycsöveket? Inverteres, vagy közvetlen tápra megy? Jah és ha inverteres, akkor a coolink féle tépőzáras?
www.t-mac.com
-
Satan-Claus
senior tag
Oké. :) A nagykerekben ahol, és amikor (kb. két hónappal ezelőtt) vásároltam, ott csak kék volt (kb. 1700Ft+áfa, tápfesz átalakító inculded :) ). A piros led pedig tényleg csak annyi, de a kéket elég borsos áron mérik. :(
''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Graphy
aktív tag
Hi!!
Nem rossz a kicsike!!!!
Milyen márkájuuuuúúúú a ház?Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medvét...a medve az megöl!
-
Tompo
aktív tag
válasz Satan-Claus #44 üzenetére
Sátáni lett :))
Tudnál segíteni egy előlap kivágásában valamikor? -
Pacák
senior tag
Kedves SC! :)
Napok óta nem találok szavakat! :)
Kiiirááály! :)
GRATULA! :)Nuclear launch detected
-
aDamker
aktív tag
Hehe, fogadd tolem is a gratulaciot ,nagyon elegans lett :PP
Tegnap lett meg nekem is a Codegen 8011-es serverhazam es ha idom is lesz ra akkor belefogok a modolasba en is.Elkepzelesek mar vannak, csak ki kene dolgozni a reszleteket.
Ja, visszaterve hazhoz:
A haz kivagasat amugy milyen gravirozoval is csinaltad???
Pl lehet vele csinalni kis lyukakat is?? -
Töki
tag
Esküszöm, eddig a pillanatig nem tudtam megérteni, hogy mi a francért ''Módosítja'' valaki a házát! Laikusként csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy Applauso ;)
Csak egészség legyen és Térerő
-
Satan-Claus
senior tag
-Graphy: A ház márkája ''JT-Design'', és a Juventus-Team nagykereskedésben lehet beszerezni. A ''JT'' valszeg arra utal, hogy ők gyártatják/rendelik valahol Kínában/-ból.
-Tompo: Konkrétan milyen segítségre gondolsz? Sajna hétfőtől kezdve előre láthatóan túl sok időm nem lesz (új munkahely), így inkább csak verbálisan (esetleg írásban) fog menni a dolog. :)
-aDamker: Ferm márkájú kézi gravírozóval. A kis lyukakhoz pedig inkább a fúrót, és a tűreszelőt javaslom, mert bár a Ferm-mel is lehet fúrni, de egy fúrógép sokkal stabilabb.
-Töki: Grazie. (Remélem így kell írni. Nem vagyok túl jó Görögből. :DDD) :P''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Fr4G
aktív tag
már csak füstgép kéne a ház köré. esetleg azt is rákapcsolni a tápra :))))))
-
KovacsUr
addikt
Kicsit megkésve szeretnék gratulálni ehhez a remekműhöz! Kis rénszarvasokkal, USB száncsengővel még személyesebbé tehetnéd :DDD
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.
-
aDamker
aktív tag
válasz Satan-Claus #50 üzenetére
Ehhe, JT, ok a nagykerunk.
Tettem mar ossze par JT designos gepet.=D
Furora gondoltam en is, csak attol felek hogy komolyabban felserthetem vele a fenyezest,mert ugyebar remeg a kez.
Plussz a mintat is gazos lenne megcsinalni,Gondoltam arra, hogy gravir studioban szepen ranyomtatjak lezerrel a lyukakat es onnantol meg vajata (<-ez ly vagy j? :P ) is lenne. -
Satan-Claus
senior tag
Ez csak azon múlik, hogy mennyi pénzt szánsz a dologra. A fúró ''remegését'' pedig ki lehet küszöbölni, ha előszöt ütsz egy szeggel egy pöttyöt a fúrandó pontra, majd előszőr egy kisebb fúróval fúrod ki a lyukat. Utána jöhet a kívánt méret, ami már biztosan nem megy félre. Sok sikert. :)
''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
$JD$
csendes tag
Ördögi! ;]
Abit KV8-Max3, Athlon 64 3000+, 2x512 Corsair TwinX-466, Club3D R9700, Enermax 460W, Thermaltake Xaser III (Al-series)
-
Vertic
aktív tag
Eredetileg akartam véleményt mondani, de ennyi után most már csakazért sem. ;]
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Vertic
aktív tag
válasz Satan-Claus #58 üzenetére
:))
'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Satan-Claus
senior tag
Ebben az egészben az a rossz, hogy most, hogy szinte teljesen kész van, nem akarom befejezni a stalth meghajtókat és az egyéb finomításokat, mert akkor mi a franchoz fogok kezdeni?
Építsek egy új házat? Talán ez lesz a jó megoldás. :) Négy hónap múlva jön a következő SC mod. :P''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Vertic
aktív tag
válasz Satan-Claus #60 üzenetére
Mihez kezdesz? Pl. Nők?! Lehet nekik mutogatni a házat... :) )
Vannak még ilyen ötleteim :)'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Satan-Claus
senior tag
Tikomio (PH!-n regisztrált, és gyakori olvasó) kedvesem nem biztos, hogy díjazná az ötleted. :)
De tényleg. Azt hiszem neki kell állnom tervezni a következő alkotásom, ami übereli a mostanit. (Esetleg ezt oldom meg vörös fénnyel kiindulásnak. :) )
Kéne hírdetni egy ''mod contest-et'', ami emeli a tétet. :) Kár, hogy pécsi modderjeink most leginkább a felvételivel vannak elfoglalva. :(''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Tompo
aktív tag
válasz Satan-Claus #50 üzenetére
Satan: Egy Half-Life jel kivagasában kellene némi help, előlap műanyagját akarom vágni.
-
Satan-Claus
senior tag
Kézi gravírozóval kivitelezhető a dolog, és mivel egyenes vonalakból áll a jel, ezért nem is túl bonyolult. Arra figyelj nagyon, hogy mindig bőven a vonalon belül vágj (Legalább 1-2 mm-rel), mivel a vágás közben a műanyag olvad, és így könnyen tökre lehet tenni az egészet! Ha a kört is ki akarod vágni a jel körül, az már egy picit bonyolultabb, lévén a vágókorongnak van egy (anyagvastagságtól függő) ''vágóhossza'', ami miatt nem lehet vele ívet vágni. Ebben az esetben a sok kis egyenes+reszelés adja a kört, de itt még fontosabb az, hogy a bőven a vonalon belül maradj. Mivel a műanyagot könnyen lehet reszelni, ezért nem érdemes kockáztatni.
//A jelnél természetesen szintén a reszelés adja a végeredményt, utána pedig finom csiszolópapírral kerekítsd le az éleket. A körhöz értelemszerűen olyan reszelőt használj, aminek a felső lapja domború. Pár száz forintért beszerzhető egy komplett készlet. Hátránya, hogy gyakran kell tisztogatni, mivel a műanyagszemcsék megülnek a rovátkákban.
(Bocs a reszelő/reszelés szó, intenzív használatáért, de korán van még a stilisztikához. :) )''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
KERO_SAN
aktív tag
:)
Vagy nem ?:)the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
Lunatic
aktív tag
Grat Sátán!
Pirossal azért ijesztőbb lenne. :)
Így se rossz, hogy úgy mondjam, egy high-tech töklámpás.
:DDDCareful with that axe, Eugene! ...
-
-
Lunatic
aktív tag
válasz Satan-Claus #68 üzenetére
Na, itt az új életcél...:DD :DD :DD
Az oldallapot is te vágtad, vagy vágattad?Careful with that axe, Eugene! ...
-
KERO_SAN
aktív tag
naaa:)
the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
KERO_SAN
aktív tag
Be kelletvolna festeni pirosra a fenycsovet...es akkor LILAN vilagitott volna:P
the troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
Vaze
őstag
ez tenleg csodalatosan szeplett es jol illik hoza a kek fenycso ennyit a pirosrol:DD
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Cane
őstag
Frankó lett gratula. Van benne meló és az látszik is rajta. Ez a plexi vagy üveg szerű üvegeket gyakran kell tisztítani?
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
Satan-Claus
senior tag
Csak ha a barátaid összetapizzák: '' Né' má' milyen szééép!'' felkiáltással. :)
Egyébként ez nem plexi, hanem szimpla 4mm-es füstüveg. Olcsó volt, és csak akkor törik ha kalapáccsal püfölik. A plexivel ellentétben pedig nem kopik/karcolódik.''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
Dr.Burn
őstag
ja tényleg nagyon jó lett :)
"Later Nerd!"
-
petakpa1
őstag
Szép!:)
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
GeorgeTerror
senior tag
off
Te Sátán!
Mijen is a coolered? arról is tolhatnál egy képet :)
on
Élőben még ütősebb a cucc, bár a ''profi'' szót nem eröltetném a festőemberre :)Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz GeorgeTerror #80 üzenetére
Off
Talán most észrevesz és válaszol is...
onKérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
-
guess.who
senior tag
válasz Satan-Claus #70 üzenetére
Már értem, miért hallgattál olyan szemérmesen arról, hogy hogyan is csináltad a fényezést... Szépen vagyunk...
-
Papa-Georgo
senior tag
Hika!
Ha érdekel én is megmoddoltam a házam, esetleg felrakhatom a képeket ide, bár nem ennyie ütősek!
Üdv. Papa''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
KERO_SAN
aktív tag
Satan ba had kerdezzem mar meg milyen monitorod vanik:D:D
Hoyg mennek rajta a filmek meg a gamek?:tthe troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
KERO_SAN
aktív tag
Ejj most latom csak hogy itt a :-P smile az kacsintas:D
Hat en nyelvnyujtasnak szantam:D
----
Javítottam :P -- KovacsUrthe troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS
-
Satan-Claus
senior tag
Bocsi Uraim, de kicsit régen néztem erre a topicra. A monitorom egy SyncMaster 753dfx, és távolról sem tft...:)
Egyébként csináltam egy doksit, amit itt nézhettek meg: [L]http://freemod.uw.hu/[/L]
Túl sok újdonság nincs benne, talán csak annyi, hogy elkészült a hátlap is. (A stealth drive-ok még csak tervben vannak, mivel nincs túl sok időm. :()''Ha ideges vagy ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét!''
-
aDamker
aktív tag
HP 640 :(
-
aDamker
aktív tag
Kerdes:
Alapbol nekem szepre fujt hazam van.Ki lehet szerinted ugy vagni, hogy ne kelljen utanafesteni? -
Vaze
őstag
nemnagyon ertek hozza de szerentem nemnagyon lehet ugy kivagni hacsak valami igazan eles szerszamal csinalod...
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
atus
senior tag
Ez a freemod ''enyhén'' hasonlít a CoolNESS poraira. Hasonló menüszerkezet, opciók, két kép közé fogott szöveg, és megannyi kísértő jel...
Most hirtelen nem tudom, hogy ennek örüljek-e, vagy se. Vagy ez a véletlen műve?Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
Satan-Claus
senior tag
-
Satan-Claus
senior tag
-
atus
senior tag
válasz Satan-Claus #92 üzenetére
Az igaz, hogy ennek örülni kellene, csak az oldal kvalitásával vannak problémák. Szóval eddig összesen két anyag van fent, ami nem túl sok. Mondjuk a te cikked nagyon jól sikerült, de ez mennyiségre akkor sem valami sok. A design no comment, nekem nem tetszik, de ez ízlés kérdése, ráadásul én sem vagyok az a kiköpött aranykezű rajzmester. Sajnos. Meg a Links részből hiányoltam a CoolNESS hivatkozást eléggé.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
dr_karcsika
tag
szia atus!
az hasonlóságot, én sem vettem észre, de igazad van így belegondolva, de a te kedvedért kitalálok majd egy újat.
tény és való hogy 2 cikk van fent, de sajna nemtudok itthon annyi modot gyártani hogy mindenki elégét kielégítsem, reménykedem benne, hogy Satan Claus-hoz hasonlóan majd néhány lelkes emberke akad majd.
Az oldal ''igényességével'' mint olvastad nekem is problémáim vannak, de sajna én sem webkészítőként születtem, hanem nekem is meg kell tanulnom.
A linkek között azért nemszerepletek, mert még régebben amikor fentvoltam sem volt már frissítés elég régóta, és még a levelemre sem válaszoltál amit irtam neked, így halottnak takintettem.
üdv.karesz -
dr_karcsika
tag
ja az meg hogy a menűpontok hasonlítanak az szerintem nem meglepő egy ilyen témával foglalkozó oldalon
-
atus
senior tag
válasz dr_karcsika #94 üzenetére
Mail ment.(Még mielőtt elolvastam volna a hozzásólásaidat.)
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest