Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
Én régebben használtam Opera-t de aztán a 11.-nél valahol abbahagytam. Voltak gondjaim a gmail és a freemail fiókokba való belépéssel. (is)
Ma feltettem a 12.10-et de amit veszem észre (vagy én vagyok a béna) még mindig megvan ez. Nem akarja megjegyezni a jelszavakat valmiért. Vagy egy órát szórakáztam vele de nem jutok előbbre.FF-ban meg Chrome-ban azonnal és egyszerűen meg lehet jegyeztetni a jelszavakat, és meg is jegyzik, de itt valahogy nem akar sikerüli nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Mosanke
senior tag
Szia és köszi a részletes leírást. Megpróbálom majd így.
Egyébként azt meg nem teljesen értem (és már régebben sem értettem), hogy itt az Opera-ban miért kell ennyit vacakolni egy-egy jelszavas belépéssel. FF-ben amikor jelszavas belépés van(először) azonnal jön egy kis ablak, hogy megjegyezze-e a jelszót. Ennyi ... és attól kezdve sima ügy már.
Egyébként egy ideig először a freemail be sem jött, de aztán egyszer csak meg igen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Viccrovat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoLTE/VoWiFi
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest