-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
cousin333 #3029 üzenetére
Kösz!
Azthittem ez a citros lenemkérés dolog az új Opera hibája, mivel közel azóta csinálja ezt a hülyeséget, mióta felraktam a 8776-os verziót, de rá kellett jönnöm, hogy az Operának ehhez semmi köze.
Amit idéztél én is megtaláltam, azért is írtam, hogy webes felületen be tudok lépni így törölve se igen lehet a fiókomA 90 napos belépés meg nálam nem gond, ugyanis nem töröltetem a lekérdezett leveleket, így azokat (igaz rendszertelenül de) webes felületen szoktam törölgetni ill. a fontosabbakat mappákba rendezni. Imap és pop3 beállítással is megpróbálkoztam, de úgy sem működik a lekérés.
Végülis egy huszárvágással megoldottam a dolgot, aminek nagy előnye még, hogy a minimális 15perces lekérdezési intervallum is megszűnt. Átirányítottam a freemail-es fiókomra a citrora érkező leveleketBár most majd oda kell figyelnem a 90 napos korlátra, mert az átirányított leveleket automatikusan törli a rendszer.
Szerk.: ehh már a helyesírás se megy
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest