Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, fontok renderelésésénél van gond, de miért csak a "speciális" karaktereknél adja elő mindezt? Úgy értem, hirtelen nem világos, hogy attól még, mert mondjuk az adott betű egy fokkal bonyolultabb, mint egy átlagos angol karakter (mert pl. cirill betűről van szó), attól még a renderelés mikéntje miért van ezeknél elbaszva.
Mondjuk az megint másik szempont, hogy ezt egy stabilnak kijelentett változatban így hagyni számomra érthetetlen dolog. Nem igazán értem, miért nem tudták annyi környezetben tesztelni, hogy előjöhessen a probléma, vagy miért nem csak alfa/béta változatokban próbálkoztak vele, amíg biztossá nem válik, hogy jó-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Monitor hiba topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest