Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Látom megy a panaszkodás a 25-ös verzióval kapcsolatosan, én is beszállnék. Ezt az undorító, és olvashatatlan új betűtípust hogyan lehet visszaváltoztatni az előzőre?Az új gyorshívó oldal nekem tetszik, bár az előző ízlésesebb volt, de ezen több minden elfér. Már csak az kéne, hogy az ikonok színét lehessen változtatni. Viszont az új könyvjelző oldal... szerintem ugyanolyan szar, mint a régi kedvencek, de a legjobb, hogy oldalt a könyvjelzőkre kattintva eltűnik az egész oldalsó sáv! Vicc az egész, ezt egy óvodás is jobban össze tudta volna rakni. Nem baj, akkor továbbra se használok könyvjelzőket az operában... Pedig nagyon csúnyán jó lenne már.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Okos Otthon / Smart Home
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest