Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Jóárasított kézikonzollal tarolna jövőre a Lenovo
- Milyen notebookot vegyek?
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz bobalazs #318 üzenetére
A vlc-ben és a win media playerben is ugyan úgy laggolgat, és mindig ugyanott mindkettő egyformán.
A "HAGS"-ot nem tudom kapcsolni, nincsen. Olyasmit találtam, hogy az újabb radeon kártyáknál nem lehet ezt tiltani, mert már nem használják, (nem régi kártya, legújabb driver) talán ezért vagy nem tudom akkor miért.
Az instant replay ki volt kapcsolva.
Már annyi mindent próbálgattam obs-ben, hogy szerintem többet nem is tudnák ott állítani már.
A registry-ben sincs benne a GraphicsDrivers-nél a HwSchMode.
Még mindig ugyanaz van sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Gameplay felvételt csinálnék, de valami nem jól működik. OBS-sel és amd adrenalin programmal is próbáltam a felvételt. Kari 6650xt, win10x64, 32gb ram, vga progi 24.9.1. Eddig 23.9.1-et használtam, azzal és az újjal is ugyan az a probléma, szóval frissítés után sem változott. Az OBS is frissítve lett a mostanira 30.2.3 a régebbiről, ami 30.0.2. volt. Itt is azért frissítettem, hogy hátha, de szintén nem változott tőle semmi. A programban állítgattam pár dolgot, amit interneten javasoltak, de az sem változtatott semmin.
Az lenne a probléma, hogy amikor obs-sel (de adrenalinnal is) készítek gameplay videót, akkor a felvett videóban kb. 6 és 10 másodpercenként vannak apró sűrű laggolások, ami kb. 1 másodperces, mintha droppolna az fps, de a játék és felvétel közben nincs ilyen. Több game-el is kipróbáltam, olyannal is ami régebbi vagy kis igényű. Például játék és felvétel alatt teljesítményfigyelővel is ellenőriztem, fps fixálva 60fps-re és nem esik le, micro stutter 0.0, cpu használat 7-8% és gpu használat 10-12%, nem terhelt és nem laggol. De a kimentett videón mégis megjelennek? Valaki tudna esetleg segíteni mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- WINDOWS 10-11 licenckulcsok!!!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Nikoderiko: The Magical World Steam CD Kulcs eladó!
- Norton 360 Standard 10GB, 1 felhasználó, 1 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest