- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Fujifilm X
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
sasa58 #48478 üzenetére
Én akkor dobtam át múlt héten a télit, mikor a nyárival hazafelé csosztorálva este 8-kor kikanyarodott elém egy életunt kamikáze suzi swift egy felüljáró felhajtóján, mikor neki akkora piros macisajtja van mielőtt felkanyarodik, mint egy malomkerék. Finoman megfékeztem (ABS nincs, woodbench edition) majd a felüljárónak és a 3.5C foknak köszönhetően az enyhe íven megindult a segge (valamelyik hátsó beblokkolt a csúszós íven). Amikor már láttam, hogy anélkül, hogy lebontanám a szutyi seggét vissza tudok keveredni a sávomba, leszálltam a fékről és összeszedtem. Nem tudom hogyan, de sikerült. Utána hajókürt, reflektor és az egyenes ági családtagjaival való intim együttlétet hangosan szorgalmazva próbáltam a tudtára adni, hogy rohadjonmeg
De még csak a tükörbe sem nézett, észre sem vette az egészet.
Télivel ennyi fékerőnél tuti nem úszott volna meg. Felőlem lehet 30 fok is nappal, ha este és reggel 3-5 fokkal indítok, nem sajnálom a télinek azt a pár tized mm kopását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged