Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
medvesajtgaz
üzenetére
Erről nem sokat tudok. Én nem vok érintett a playstore-os cuccokban. Mindent a netről szerzek be, amire szükségem van. Semmilyen google cucc (Gdrive, Gmail, stb) nincs is a gépeimen. Még enélkül is elég jól bedrótozta magát a google az androidba.
Azt sejtem, hogy a gépek ID-jét a google osztja ki a fejlesztőknek és nyilván nem ingyen. Ezért, hogy a korai tabokon nem is volt playstore, mert (szerintem) ennek költségét meg akarták spórolni. A playstore pedig az általa birtokolt adatbázisból azonositja be a készülékeket, hogy azok mégis, milyen paraméterekkel birnak.
Valahogy így lehet, legalábbis szerintem. De hogy ID mindenképpen kell a playstore-nak, az zihher.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest