Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolykys
csendes tag
Igen, újraindítás után ha teljesen fel van töltve kiírja hogy "Feltöltve".
Kikapcsolt állapotban ha felteszem tölteni és nincs teljesen feltöltve úgy mint a jól működő taboknál megjelenik az op3n dott logo, majd pár mp. után átvált az akku nagy ikonjára de azon belül a töltötségi szintnek megfelelő méretű fehér rész nem ugrál fel-le.
Majd k.b. 2 mp. után el is tűnik.
Ha ezután megnyomom a bekapcsoló gombot nem jelenik meg újra, csak ha leveszem a töltőről majd újracsatlakoztatom.
A saját img mentésemet már visszaraktam párszor.
Egyre többször gondolok arra, hogy hiába jó a töltés vezérlője mégiscsak van valamilyen hardver gondja.
Erre enged következtetni az is, hogy előfordult jópárszor miután ráraktam egy másik romot és elkezdtem az appok telepítését, közben lefagyott fekete képernyővel és csak a bekapcsoló gomb hosszú nyomvatartásával tudtam kikapcsolni.
De emlékeim szerint (már lassan több mint 1 hete napi pár órát ezzel foglalkozok) ez a jelenség inkább csak az új rom belakása elejére jellemző.
A play-ről telepítés közben hibák is jelentkeztek amivel még nem találkoztam.
Volt olyan, hogy "Az alkalmazás nincs megfelelően aláírva", aztán a telepítés leállt 610, 620 vagy hasonló hibákkal.
Most azon gondolkodom, hogy a hibát a hardverben vagy a softverben keressem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- RedMagic Astra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest