- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
_Soma77_ #2531 üzenetére
A kicsomagolás és a visszacsomagolás is megbukik egy sarkalatos ponton. Nem fixek a méretek! A fájlok pedig tartalmazzák ezeket, de hogy hol, azt a kicsomagolónak meg kell adni. Sajnos én nem vagyok c-ben jó, de ha érdekel a tlac által készített ki-vissza csomagolót te szerintem gond nélkül át tudod írni. Ha az "aláírás" az "init" (cmdline eleje) előtti szekció, akkor még akár más funkciója is lehet, az is lehet hogy teljesen felesleges. A visszacsomagolást pedig az eredeti fájlba írással valósítottuk meg, tehát bemásolja és átírja a megfelelő méreteket a kód.
Itt van a GXI-n tökéletesített verzió: [link]
A xolo x800 kernelt kis módosítással oda-vissza csomagolta ez is, persze miután ott páran megszívták a korábbi próbálkozásokkal és hibás flash után az eszközök többé nem keltek fel, ezt már valószínű meg sem próbálta senki...
Majdnem elfelejtettem: gcc > make
Ja és: a ramdisk-et lehetetlen érintetlen módon szétszedni és összerakni, akkor is, ha semmit sem írsz bele, mert cpio-ban van, aminek a tömörítési szintje egyrészt nem fix,másrészt mivel konténer lehet éppen gz vagy tar.gz vagy lzma... szóval még sok minden más is benne...
-
tiki
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest