-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi75k
csendes tag
Azért én reménykedem, hogy nem.
Az előbb megint csináltam egy 4.9 –es újrapartícionálást, és az induláskori néhány „fagyást” leszámítva másfél órája semmi baja. Persze tudom, hogy ez csak egy darabig tart. De ez nekem így egyáltalán nem hardware hibára vall.
Azt gondoltam, lehet, hogy a memória hibás és a partíciónálás miatt a hibás memóriaterület is használatba kerül idővel, ahogy használatba veszi. Ezért is keresnék egy teljesen gyári visszaállítási megoldást.
A Teclas féle leírást végigcsináltam. Mint írtam nem értek hozzá, de ahogy láttam végigment a „telepítés” és a végén el is indult egy nem open dott –os android valmi ciril betűs nyelven.
Szóval működött. Majd erre rátettem az open dott –os cuccot. Úgyhogy most látszólag olyan mint az eredeti.
Köszi a választ, várok még tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest