- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi75k
csendes tag
Azért én reménykedem, hogy nem.
Az előbb megint csináltam egy 4.9 –es újrapartícionálást, és az induláskori néhány „fagyást” leszámítva másfél órája semmi baja. Persze tudom, hogy ez csak egy darabig tart. De ez nekem így egyáltalán nem hardware hibára vall.
Azt gondoltam, lehet, hogy a memória hibás és a partíciónálás miatt a hibás memóriaterület is használatba kerül idővel, ahogy használatba veszi. Ezért is keresnék egy teljesen gyári visszaállítási megoldást.
A Teclas féle leírást végigcsináltam. Mint írtam nem értek hozzá, de ahogy láttam végigment a „telepítés” és a végén el is indult egy nem open dott –os android valmi ciril betűs nyelven.
Szóval működött. Majd erre rátettem az open dott –os cuccot. Úgyhogy most látszólag olyan mint az eredeti.
Köszi a választ, várok még tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Milyen autót vegyek?
- Cudy routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest