- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
A Bafang nagyon jó termékeket gyárt: tavaly tettem szert egy CTM e-bikera M420 -as motorral (250 W / 85 Nm). Lassan 4500 km lesz benne (a héten vettem elő újra), hibátlan a motor és a hajtás.
A motor (az M200 is) CAN buszos, ezeket nem lehet állítgatni csak egy gyári sw (ingyenes) és egy gyári hw (150 €) beszerzésével, az UART vezérlésűeket (azok az utólagos beszerelésű, hagyományos bringákra felszerelhető cuccok) egy 10e forintos USB kábellel és egy ingyenes sw -el szét lehet moddolni - ezekhez jár amúgy gyárilag a gázkar is, szóval hivatalosan nem is szabályos e-bikeok.
Én megvettem a Speedbox -ot hozzá (120 €), azzal a sebesség nincsen korlátozva és jár hozzá egy telefonra telepíthető sw, amivel sok minden monitorozható, ami egyébként nem látszana. (A sebesség "végtelenítésére" amúgy ritkán van szükség, teljesen élhető a max. 25 km/h.)
Használtam már túrákon M200 -al szerelt, de pedálszenzoros e-bike -ot is (bérelt volt), teljesen vállalható ez a motor: osztrák, szlovén és olasz hegyek között, de szigorúan kerékpárúton (nem terepen) mindenhová elvitt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elektromos rásegítéses, minden előírásnak megfelelő, jó kiállású, középmotoros, nyomatékszenzoros bringát küldött Eric, ám az árak is elkezdtek felfelé kúszni.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest