- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Sírjatok már egy kicsit, mi meg 14 órákat dolgozunk. Mindjárt sajnállak titeket, hogy csak 5-kor mentek haza...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14738 üzenetére
A néha-néha játék azért annyira nem lesz néha-néha, mert van a STEAM accountomon olyan 100 játék, amit még végig kellene nyomnom, és az FPS/RTS-re továbbra is a gép marad, PS3 nem pálya ilyenekre. Meg nagyon nem akarok 1 év múlva cserélni, most akarok 1 komolyabbat aztán kész. Mobil 5870/460/560 játszik minimum.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14734 üzenetére
Ebben van valami, én sem hurcibászni veszem. Meg arra is gondoltam, hogy kicsi az esélye, hogy azt fogom gondolni "bárcsak a kisebbet vettem volna"...de fordítva esélyes lehet. Na, mind1, ha jól alakul erre azért még akkor is van simán 1 hónapom, mire lesz belőle valami.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14731 üzenetére
De játszok (játszanék, ha mostanában lenne időm, de majd lesz), csak nem most. Biztos, hogy valami gémer noti. Az Asus megoldásai szimpatikusak. Egyelőre amiket nézegettem: G53, G73, G74. Ezekből általában az alapabb modellek, 3D meg 186 GB ram nélkül. Egyelőre azt nem tudom eldönteni, hogy kell a 17", mert nem olyan mobil, mind a 15"-os, ami néha hátrány lehet, nehezebb cipelni, pakolni, arrébb rakni, de élményben azért más. Ez az egyik oldala, a másik meg az, hogy ugye a 17"-es jóval drágább, ami aztán nagyon nem mind1.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14728 üzenetére
Sajna nem tudom hova tenni a jövőben, így alakult. Tudtam egyébként, hogy egyszer el fog jönni ez az idő.
Mellesleg pont a ház a másik nyögve-nyelős projekt...ami ugye olyan, amilyen, de drága.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14716 üzenetére
Most árulom ki a gépet, és totálisan egyet értek. Kb. 20K-ig van a tűréshatár (legyen bármi), utána már fájdalmas. Már most érzem, hogy a monitorral hatalmasat fogok szívni...a többivel talán nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest