Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
En nem ertem ezeket a noket. ennyi onbecsulesuk sincs?
Gyerekkent , a cipobol kikandikallo labujjal ( mert nem futotta arra sem, hogy lecsereljuk) sosem gondoltam, hogy egyszer pl onerobol eljutok amerikaba, ugy, ogy nem a csalad, nem pasi penzeli meg az utat. De mondjuk fel nem merult volna, hogy ezt massal finansziroztassam meg, es ennek valahol orulok is.
Szoval de, van mas lehetoseg mint huspiacra menni. na jo , en is eladom az "agyam", de az kicsit talan kevesbe gyomorforgato.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Az első két mondatnál felröhögtem. Az első bekezdés végén azt mondtam, igazad van. A második szerintem már erősen sarkít, túloz.
Sok ilyen csaj van, persze, de közel sem ilyen gyászos a helyzet. Egyrészt meló szerintem van, másrészt elég sok olyan csajt ismerek 25 körül, akik a legkülönbözőbb dolgokban kezdenek vagy már éldegélnek belőle (legyen ez IT, közgáz, HR, (fog)orvos, stb). Munkát szerintem lehet találni, még kezdőként is. Persze kell hozzá rugalmasság, mobilitás, de ez egy ilyen világ. Aki 20 évesen nem tud angolul, az halott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- The Last Of Is 1-2 ps5 játék eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest