Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• EQMontoya

veterán

válasz szőröscica #60413 üzenetére

Hdmi kábel?

Ha már itt tartunk, én is zsörtölődök egy kicsit: Hosszabítják az egyes villamost, juhé. Ezt a következőképp sikerült: fel van túrva a lágymányosi híd, a hengermalom út, a szerémi út és a fehérvári út(!!! - igen, ezen nem épül a villamos), majd a szerémi feltúrásával használhatatlanná téve a hauszmann és lezárva a prielle. Most már csak az volna a kérdésem, hogy mégis hol a tökömbe közlekedjek?!

Értem én, hogy fontos villamost építeni, de attól, hogy 3 km utat feltúrunk egyszerre, és 100 méterenként kalapán egy [Józsi|Béla|Géza], még kurvára nem lesz kész hamarabb ez a fos, mint hogy ha normálisan, néhány száz méteres szakaszokban építkezünk. Viszont anyuka nem fog végelgyengülésben elhunyni másfél hónap folyamatos csuklás következtében.

A III. kerületben a szőlő-vörösvári kereszteződésben végzett munkálatokról nem is beszélve. Pár hónapja (nyár elején) átadták az egyes villamos új pályáját, füvesítve, előtte hónapokig fel volt túrva a kereszteződés. Erre mi van most? Feltörték a friss betont, felszedték a friss füvet. Az ok: távhő cseréli az elöregedett csöveket. Júniusban még nem voltak elöregedve, baszd meg? Véletlenül sem lett volna olcsóbb, tisztább, és a környékben élőknek is kellemesebb, ha csak egyszer van feltúrva az a fos...

Új hozzászólás Aktív témák