Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem meg a kib@szott focimecsekkel. Tegnap előtt is megyek haza nappalról, erre út lezárva, kordon egyik oldalán DVTK drukkerek, másikon Spartacus fanok, közöttük rendőrök. Részeg "turista" inzultál, beszólogat, tömegből, hogy ne tudjam ki az (közben bringával voltam). Annyi rendőr kinnt van hogy 30 autóval biztos jöttek. Erre tegnap jövök estére, ugyan ez, csak DVTK-val. Nem tudom miért kell ezt a sportot ennyire majmolni!? Érdekes, ha bringázok, és elb@sz egy autós akkor kell 40-50 perc mire kiér a police...
ui.: Senkit nem szàndékozom megbántani a hsz.-el.
-
nike_
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A te felháborodásod érthető, viszont mostanában nekem eléggé meggyűlt a bajom a háklis vénemberekkel/vénasszonyokkal.
Lementünk múltkor pár haverommal focizni este 8-kor(!) egy kiépített pályára (egy játszótér mellett van). Egyikünk véletlenül kirúgta a labdát a védőhálón kívülre (~5-6 m magas), és pattogott ugye tovább a panel mellett, de nem ment el a házig. Erre kinéz egy öregúr, és torkaszakadtából ordítva közli velünk, hogy most azonnal takarodjunk el ezzel a dübögéssel (LOL!), vagy kihívja ránk a rendőröket. Komolyan mondom ott kellett volna maradni, és megvárni a police-t... szerintem ők is kiröhögték volna a megfáradt, "enyhén spicces" úriembert.
Ez csak egy volt a sok történet közül, mennyi ilyet tudnék még mesélni... persze volt, amikor jogosan háborodtak fel, de azokat majd máskor

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest