Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Androidos tablet topic
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
De az tokjo, hogy reggel fel hettol van. 10es munkakezdessel siman beleferne nekem
Ha van zuhanyzasi lehetoseg is, az popec. Nomeg ha szauna. Reggeli sport+ szauna utan total kitisztul az ember agya , felporog
Tiv: en is eszrevettem ezt. Emlekszel, mennyire nem szerettem, mikor hasonloakat az orrunk ala dorgoltel? Pedig neked volt igazad, es ez kinntrol szintisztan latszik. LAtszik, hogya burokracia es minden ugyintezes szint emindenutt keresztbe tesz neked, ha bemesz 8ra az orvoshoz is pl, jo ha 11-re sorra kerulsz sok helyen ( idopont?!) , es meg sorolhatnam. Mintha direkt azert lenne a posta , a tb ellatasi rendszer, az okmanyirodak, a hivatalok, hogy teged direkt szivasson . Na ez a szivatas nem tetszik. Nagyon nem. Szoval megertem en Dylent, hogy ido kell hozza, mert ismerem a szitut, viszont ezt az "ugyet kell intezni" mentalitast szinte sehol mashol nem lattam, talan pont a fentiek miatt.Valahol nagyon nagyon jo, hogy MINDENT el tudok intezni abban az egy oraban, amig ebedszunetem van, vagy este otthonrol. Nem tudom mas miket csinal, nekem leginkabb postara jarkalas szokott lenni (napkozben), illetve este bevasarlas majd vacsora , duma esmmel, netezes, ez az amaz . Sport es varosnezes hetvegen van. Bankban 1.5 ev alatt 2-szer voltam. Egyszer most, mert a rossz iranyitoszam maitt nem akartak kikuldenia bankkartyam, egyebkent az is postan jon, meg egyszer, mikor 1000 font feletti kivetunk volt. Nem tudom mas mit csinal meg hetvegen napkozben, en ezeket szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- PlayStation 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest