- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
#51177472 #41975 üzenetére
Hát ha nem tudtok autót szerezni, és nem tudtok stoppolni, akkor felmerülnek a költségesebb verziók:
-Szállás helyben. Pár ezer forint, és reggel mész haza.
-Taxi: kb. 12e Ft. Ha beültök négyen, már nem olyan rossz, egyedül fájdalmasabb.Ha még így sincs normális alternatíva, akkor be kell látni, hogy nem elég a zsebpénz, és a seggünkön kell maradni.
-
ladybug
őstag
válasz
#51177472 #41691 üzenetére
A légyen és szúnyogon kívül igyekszem minden bogarat megfogni, és utána szabadon engedni. Valószínű, hogy ez diszkrimináció a részemről a legyek és szúnyogok ellen, de valahogy azokkal nem szimpatizálok.
Blacksoul: Teljesen megértelek. Néha én is fogom a fejem emberek viselkedése miatt. Főleg az bosszant, amikor a saját tudatlanságuk miatt csinálnak rosszul valamit. Olvasson utána, nézze meg, kérdezzen meg valakit, és akkor másképp is lehet csinálni.
Vonatkozzon ez a klímahasználatra, a szelektív hulladékgyűjtésre vagy a tömblakásos gázhasználatra. -
Tim82
félisten
válasz
#51177472 #41557 üzenetére
A Kaltenbergre vess egy pillantást, az kerületen belül van, szerintem jó kajájuk van és vannak akciós napjaik, ha ez számít. (Régebben hétvégén féláron volt bármilyen fogás, de szerintem ezt nem reklámozzák a honlapon, szóval inkább kérdezd meg telefonon.)
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
#51177472 #41557 üzenetére
Ha van autód, akkor XI egy köpésre van, itt tudok pár helyet:
-Andor-Fehérvári sarkon Négy Évszak nevű étterem, viszonylag olcsó, ár/érték arányban szerintem elég jó hely. Kiülős és benti rész is van, normálisak.
-Roxane, nem messze az előzőtől. Kicsit drágább, kicsit exkluzívabb hely, szeressük szintén.
-Trófea a Szerémi-Hauszman sarkon szintén jó, de anyukát all you can eat helyre vinni szerintem elég prosztó.IX-ben nem vagyok túl ismerős, alapvetően Budán lakom és dolgozom.
@Szerk: előző munkahelyemről vittünk a Roxaneba céges vacsira pár emberkét, tetszett Nekik. Illetve fent vannak az árak a honlapon, ami szerintem elég korrekt dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Apple Macbook Air 2020 8/256GB dobozos
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest