Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
#51177472 #41975 üzenetére
Hát ha nem tudtok autót szerezni, és nem tudtok stoppolni, akkor felmerülnek a költségesebb verziók:
-Szállás helyben. Pár ezer forint, és reggel mész haza.
-Taxi: kb. 12e Ft. Ha beültök négyen, már nem olyan rossz, egyedül fájdalmasabb.Ha még így sincs normális alternatíva, akkor be kell látni, hogy nem elég a zsebpénz, és a seggünkön kell maradni.
-
ladybug
őstag
válasz
#51177472 #41691 üzenetére
A légyen és szúnyogon kívül igyekszem minden bogarat megfogni, és utána szabadon engedni. Valószínű, hogy ez diszkrimináció a részemről a legyek és szúnyogok ellen, de valahogy azokkal nem szimpatizálok.
Blacksoul: Teljesen megértelek. Néha én is fogom a fejem emberek viselkedése miatt. Főleg az bosszant, amikor a saját tudatlanságuk miatt csinálnak rosszul valamit. Olvasson utána, nézze meg, kérdezzen meg valakit, és akkor másképp is lehet csinálni.
Vonatkozzon ez a klímahasználatra, a szelektív hulladékgyűjtésre vagy a tömblakásos gázhasználatra. -
Tim82
félisten
válasz
#51177472 #41557 üzenetére
A Kaltenbergre vess egy pillantást, az kerületen belül van, szerintem jó kajájuk van és vannak akciós napjaik, ha ez számít. (Régebben hétvégén féláron volt bármilyen fogás, de szerintem ezt nem reklámozzák a honlapon, szóval inkább kérdezd meg telefonon.)
-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
#51177472 #41557 üzenetére
Ha van autód, akkor XI egy köpésre van, itt tudok pár helyet:
-Andor-Fehérvári sarkon Négy Évszak nevű étterem, viszonylag olcsó, ár/érték arányban szerintem elég jó hely. Kiülős és benti rész is van, normálisak.
-Roxane, nem messze az előzőtől. Kicsit drágább, kicsit exkluzívabb hely, szeressük szintén.
-Trófea a Szerémi-Hauszman sarkon szintén jó, de anyukát all you can eat helyre vinni szerintem elég prosztó.IX-ben nem vagyok túl ismerős, alapvetően Budán lakom és dolgozom.
@Szerk: előző munkahelyemről vittünk a Roxaneba céges vacsira pár emberkét, tetszett Nekik. Illetve fent vannak az árak a honlapon, ami szerintem elég korrekt dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LED világítás a lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest