Aktív témák
-
Nimrod
addikt
És igen, kedvenc vagyok!
-
Nimrod
addikt
válasz
Infranyuszi #39876 üzenetére
Azért a cigi eléggé illúzióromboló ebben a képben.
-
Nimrod
addikt
Volt már Bing és Google kereső összevetés az oldalon? Mert ha már túl sok is akkor nem bloggantok róla.
-
Nimrod
addikt
Hmmm Digitális fényképeim helyett Digitális mészárszéket olvasni... Doktor Úr, kóros?
-
Nimrod
addikt
válasz
venember83 #39428 üzenetére
Akkor húzz bele.
Pontosítás: gyerünk, gyerünk!
-
Nimrod
addikt
Mikor fogok már szintet lépni?
ööö
Úgy értem rangot.
-
Nimrod
addikt
válasz
ngabor2 #38433 üzenetére
Tudom én, hogy miért van ez, csak bosszant. Régen remek hűtőgépgyártásunk volt, az említett cég vette meg szőröstül-bőröstül a gyártást és el is kezdték fejleszteni (lett új gyár, stb.).
Erre most mi van? Válság, hopsz akkor pakolunk mi is, mert nehogy kilógjunk a sorból és irány Kína.
Szvsz nyugat megérdemelne egy tényleg komoly arconcsapást (mint például ami a kínai termelési árak emelkedése lenne), nem egy ilyen válságocskát. -
Nimrod
addikt
Komolyan mondom nem értem a dolgokat.
Adott egy svéd cég, akinek Magyarországon is van gyára (bár leépítik a "válság" miatt).
Ma vettem tőlük egy terméket és érdeklődve figyeltem a származási helyet.
Imported from China (és made in is).
Miért? -
Nimrod
addikt
válasz
parandroid #37332 üzenetére
"...Lásd még Opera browser..."
Akkor én perverz disznó vagyok mert Operával álmodok.
1010: Akkor én duplán pervez vagyok, mert Linux alatt is az az elsődleges böngészőm (és levelezőm is).
-
Nimrod
addikt
válasz
bolondember #31380 üzenetére
Miért? Szabadtéri mozi?
-
Nimrod
addikt
válasz
bolondember #31377 üzenetére
És hogy fog mindjárt megint!
-
Nimrod
addikt
De lassan telik ma az idő.
-
Nimrod
addikt
válasz
venember83 #31354 üzenetére
Rendben, de az oktató vezetett amikor nem kötötte be magát...
-
Nimrod
addikt
válasz
Sipi16 #31350 üzenetére
Érdekes dolog ez. Nem olyan régen tanultam és emlékszem, hogy bizony az oktató nem mindig kötötte be magát, csak ide a közelbe megyünk...
Vizsgánál meg nagyapám figyelmeztetett, hogy figyeljek az övre, mert arra rászállnak a vizsgáztatók már az elején. Őt még nagyon régen azzal lepte meg a vizsgabiztos, hogy nem kötötte be magát, de mondta, hogy induljon. Persze nem indult és rászólt a vizsgabiztosra, beugratás volt.
Forgalomban kétszer vizsgáztam, két külön vizsgabiztosnál, de látszólag egyiket sem érdekelte különösebben az öv. -
Nimrod
addikt
válasz
bolondember #31345 üzenetére
Az a vicc, hogy rengeteg az elrettentő példa, még sem tanulnak belőle.
-
Nimrod
addikt
Jobb reggelt, megint meló és ráadásul fáj a fejem is.
-
Nimrod
addikt
Mindjárt vége!
De csak mára, holnap megint meló.
-
Nimrod
addikt
De hosszú ez a nap. És holnap még egyszer ennyi.
-
Nimrod
addikt
válasz
ngabor2 #31222 üzenetére
Információ? Hajjaj...
Pár héttel ezelőtt héven utazva mondják a hangosban, hogy hétvégén karbantartás lesz és figyeljük a hirdetményeket. Azt persze nem mondták, hogy pontosan melyik napokon illetve melyik szakaszról van szó.
Hazafelé menet így leszálltam egy nagyobb megállónál és érdeklődtem a pénztárnál.
Tőlem hallotta először, telefonált egyet majd kiderült, hogy már ki van rakva valahol az épület előtt. -
Nimrod
addikt
Jó reggelt!
Éjszakás műszakhoz hasonlóan hétvégés műszak topic nincs?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest