Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Jobb is ha nem tudod, de konzekvensek voltak a hozzászólásaim NoLF-ra reagálásom óta, szóval ha van energiád visszafejteni rá fogsz jönni
Férfi kollégák úgy látom szintén egyből ugyanabba az irányba kezdtek hirtelen gondolkodni. Hiába na
Kérdésedre a vicc jut eszembe mikor két vénlány találkozik, s kérdi az egyik: hogysmint? Mire a másik: köszi, megvagyok, és te? Én meg remélem meg leszek...
Szóval köszönöm jól vagyok. Hétvégén sikerült egy pénteki "csak szolidan két sört" tervből egy 5-kor hazacsámborgós 5 és fél sörös éjszakát kreálni, majd szombaton egy "csak 2 sör a meccs alatt aztán 9-re haza" bajnoki kosármeccsen szintén nem csak 2 sört elfogyasztani, és utána még némi bort majd hajnali nonstop látogatás után kis pezsgőt ledönteni egy ismerősnél, és hajnali fél 5-re ismét hazavergődniÉs macskáztam is. Kezemen még mindig a nyomai. Hiába, ez a perzsa nem szereti a kényeztetést, simizgetést, dögönyözést. Ellenben kiengedett karommal játszik, és harap
És visszahozza az eldobott pezsgősdugót. Bolond, de szeretnivaló. mod: mint én
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Építő/felújító topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Gyúrósok ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest