Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Igazából én az adón háborodtam fel, nem az olimpián. De az az igazság (IMHO!), hogy ténylge dőreség lenne olimpiát építeni a puszta köepébe.
udom, én is itt lakom, meg minden, de amíg az autópályák nem egységes, nem járhatók rendesen, a főutaknak és közutaknak a minősége pedig alig übereli ukrajnát...
Hát ilyen infrastruktúrára nem lehet olimpiát építeni... Ez van ha vidéket nézzük...
A főváros +1 lapát. MINDEN utat ki kellen cserélni, mert olyanok, mit a szegény ember nadrágja: több a folt és a lyuk, mint az anyag.
Az egyetlen ami megfelelne, a mobillefedettség és a tömegközlekedés. Most. De mi lenne kb 250.000-1.000.000 turistával...
Hát nem is tudom... én kb 2020-ra, 2028-ra érzem realitását egy Magyar olimpiának. Megjegyzem mégegyszer: Szerény véleményem szerint...
AE
Aktív témák
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest