- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apszi
őstag
válasz magickonfig #90964 üzenetére
Milyen póló volt az eladón?
Ha vakuval kell világítani egy X ezer lumennel megvilágított helyiségben, hogy megmutassa, hogy szürke a fekete, akkor nagy baj nem lehet, ennyire azért nem sarkos szerintem a probléma.#90966Pro Koryak
Erről írnál picit bővebben? Csak mert én sem vetettem még el a Panasonic-ot mint befutót, bár ilyen minimális árkülönbséggel az LZ1000 felé hajlanék.#90979bbuffy
Kíváncsian várok mindenféle beszámolót a masináról.[ Szerkesztve ]
-
lala666
őstag
Inkább szagértőnek mondanám....
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Dareiosss
senior tag
Ja értette a dolgát, az lgtől több jutalék van, beszűkült a feketéje...ooo Első szériát nem tanácsos venni, de utána nincs kockázat. Rtingsnél is járatják éjjel nappal a Samsungot is.
[ Szerkesztve ]
-
wallace 234
őstag
Jó páran használnak Samsung oled tvt, és nem nagyon olvasni negatív kritikát. Ami hátrány a Dolby vision hiánya. Bár a HDR se olyan rossz, van akit ez nem zavarja. Újabb Samsung oled tvk, újabb anyagot használnak így stabilabbak lettek. LG mellet szól a jó garanciális feltételek, míg a Samsungnál még nem tudni, hogy az oledet miként kezeli. Ha szimpatikus a Samsung oled akkor válaszd azt. Samsung előnye a nagyobb fényerő, erőteljesebb színek.