Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- OLED monitor topic
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- 3D nyomtatás
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Nemir Ombe
üzenetére
Igen... Mióta be van jelentve a HDMI 2.1 szabvány, azóta tudom, hogy meg kéne várni, mert végre elég alaposat léptek vele (nem csak csoszogva noszogatták picit a sávszélt, mint régen sokszor). Csak az még úgy fél év, mire kiderül, hogy a 2018-as készülékek megkapják-e egyáltalán (és hogy azon belül mely márkák mely típusai, mert lehet hogy csak a legdrágábbak kapják meg első körben), majd további közel fél év, mire elvesztik a nyitási prémiumot az árak.
Aztán ugyan ez PC VGA-kra (nem is biztos, hogy jön 2018-ban VGA kártya natív HDMI 2.1-el, mert a jelenlegi DisplayPort még kisebb sávszélt tud, és ott elsődlegesen azt szokták nézni a kijelzőmotorral, szóval talán integrált DP 1.4 -> HDMI 2.1 konverzió lesz pár custom kártyán, ami több, mint a HDMI 2.0, de kevesebb, mint a HDMI 2.1 és lehetnek kompatibilitási buktatói).
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ma épp elég nagy falat az 2k-ban kvázi-stabil 120 fps, de főleg 4k-ban kvázi-stabil 60 fps a viszonylag modern játékok alatt (nem is kell a legújabb és legszebb, hogy ez problémát jelentsen), főleg nem abszolút-csúcs VGA-knak.
Most egy GTX1070-em van, amit még nem is akarok cserélni (majd talán Volta vagy Vega2), nem két darab GTX1080Ti repeszt, szóval hiába is lenne HDMI 2.1, nem tudnám játék közben előállítani azt a képanyagot (az megint nem értelmes opció, hogy mindent Low-ra teszek és csak több éves játékokat játszok, mert úgy verhetem a mellem, hogy 4k-ban is 120fps
).---
Most végül is bekockáztattam (csak rendeltem, nem tudom mikor hozzák) egy ilyen MM-es C7-et, hogy legyen vele végre behatóbb tapasztalatom. Legrosszabb esetben majd megpróbálom kicsivel vételár alatt továbbpasszolni, ha nem tetszik itthon. Majd beszámolok róla, ha elkezdtünk ismerkedni.
(#5402) Ijk -> Jó kérdés. Iratkozz fel a topic-ra (youtube csatornám "sajnos" nincs, mert akkor azt mondanám lájkold azt
) és ígérem megpróbálom majd kitrükközni a C7-ből, amit ki lehet. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Legfeljebb majd jól lefikázzuk itt együtt, ha nem úgy terpeszt, ahogy kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
) és ígérem megpróbálom majd kitrükközni a C7-ből, amit ki lehet. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor