Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Már leírtam, hogy működik. De ezt már annyira kevered, kavarod, hogy én sem értettem igazán.
Tv (e)arc in, AVR arc out és, pl a netflix megy simán 7.2 csatornás atmos-szal a cx applikációjával és a beépített lejátszóval is mennek az atmos filmek.
De a dts nem fog működni a beépített lejátszóról, mert sóherek. Meg más sem, csak dd+ 5.1 és atmos.
Ezért vettem a Shield pro-t. Az arc hdmi marad úgy, csak az erősítőn kell választani egy bemenetet a shield-nek, vagy külső lejátszónak. -
Northlorien
tag
Senki :) de ismétlem netflix/amazon/HBO. Illetve lehet én értelmezem félre, mert kicsit fáradt vagyok de a tv belső playeren is atmegy hdmin az avrbe: https://www.lg.com/ca_en/support/product-help/CT20098005-1437136302910
Természetesen a külső lejátszó egyenesen az avrbe megy, felesleges kör a tv.Update. Közben olvasgatom a témáról a fórumokat és elég összevissza vélemények tesztek vannak a dologról mind pana mind LG esetében. Még keresgelek, ha találok valami értelmeset megírom.
Univerzita :) persze ez így rendben is van, és valóban van, csak nem az igazi. De mindenki más, más igényekkel, ezt is meg kell tudni érteni, max nem ért egyet vele az ember, ezt is tanulni(om) kell azt hiszem.
-
törölt tag
Én például így szeretném, mert ha bemenetet váltok a tévén, rögtön az eszközhöz beálltott képmód lesz aktív. Az új konzolokat és PC-t a 2160p@120 miatt eleve a tévébe fogom dugni - egyelőre a Yamahákon van/lesz csak egynél több HDMI 2.1, illetve a HDCP handshake és CEC problémák miatt szeretnék megszabadulni a HUB-ként használt AVR-től.
DTS-re nincs megoldás a CX-en. A legegyszerűbb kerülőút szerintem, ha a médialejátszó LPCM-be dekódol.
Én személy szerint halasztom tovább a vételt, és remélem majd olyan tévét választhatok akár jövőre, amelyik kezel DTS-t, négy HDMI 2.1 van benne, és támogat DSC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Assassin's Creed: Valhalla
- További aktív témák...
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor