Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Ahogy kifejtettem pár napja. Ami a legalapabb oled mellé rakható képminőségben, az a q9 és q90r széria. Az alatt semmilyen téren nem kapod meg az oledhez közelítő szintet. A Q80T az1 éves Q70R szintje, és képminőség tekintetében még filmek alatt is jócskán elmarad az oledtől,játékokban meg pláne de játékok alatt ez az összes qledre jellemző.
C9 és CX között elhanyagolható a különbség minden téren ide értve a mozgást is, lásd hdtvtest és egyéb érdemesebb teszterek review-jeit. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Nem egyesek, hanem CSAK én s azt is, hogy miért.
Ami remélem most javítva lesz, de csak vasárnap este tudom tesztelni. Amikor két milla kihullik a zsebemből be az LG kasszába, akkor joggal várnám el, hogy az új típus legalább olyan jó, vagy jobb legyen, mint a másfél évesen lecserélt AG9 tévém. Helyette elb...ák a szoftvert, a tv meg rosszabb lesz. Na de majd most ódákat zengek, hogy micsoda brutálisan jó szoftvert faragtak alá! :-D -
daneel_hu
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
"Csak néhány utóbbi hozzászólásra reagálva, ahol olyanokat írtak egyesek egy TV-k között tán felsőkategóriába tartozó CX-re, hogy balfék tákolmány, beledobná a távirányítót a TV-be, pusztulat fos minőség, stb..."
Valahogy azért csak ellennék azzal a 77-es pusztulat CX-szel a nappalimban.
Annyira sajnálnám magam na. -
válasz
Citroware
üzenetére
Egyedül Salapp írt hasonlót, de ő sem kimondottan egy bizonyos márkának az adott típusára írta, hanem általánosságban arra, hogy manapság a gyártók direkt ócska, "pusztulat"😃 minőséget ontanak magukból, hogy minél hamarabb vegyél újat az adott eszközből. Piacgazdaság. Nem mennek rá a minőségre, nem tesztelnek annyit, nem fontos a tartósság. Az mondjuk igaz, hogy az LG pl élen jár ebben, jól bizonyítja ezt a firmware ismételt többszöri elrontása (csúnya szóval elb@....sa). De ezt nem lehet egy bizonyos gyártóra levetíteni. Vannak persze kivételek is, ezért van pl japán autóm. Ezért választottam Panát. Nem csillognak (annyira), nem villantanak (akkorát), de amire tervezték, arra tökéletesek. És reményeim szerint még sokáig azok is lesznek.
Nálam egyébként a prémiumba a megbízhatóság is beletartozik. Ezért szoktam vitázni autós fórumokon is, hogy így a német prémiumok, meg úgy, nekem az nem prémium, amivel állandóan van valami bizb@sz, ami elromlik és egy fél házat kell rákölteni.
Sajnos egyre kevesebb márkával és azon belül típusokkal lehet találkozni, amik megfelelhetnek a követelményeimnek. Nekem van nagy elvárásom, hogy amit megveszek az működjön is pár évig és ne csesszék el még azt is ami jó, pl trehány firmware-kkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Update 01.05. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor