Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz
Skorpio.59.j
üzenetére
A kínai OLED tv gyártók is az lg-től veszik a kijelzőket.
-
renatto
őstag
válasz
Skorpio.59.j
üzenetére
Nem akartam adós maradni!
Persze, ahogy a Sony is megcsinálta már - hisz övé volt az első OLED tv - csak az a kérdés milyen áron, mert vagy drága volt vagy rövid volt az élettartam vagy nem tudták mennyiségben gyártani.
Szabadalom semmiképp nem játszik, mivel ez saját ötlet lesz "QD-OLED".
Van ott még JOLED is, szóval próbálkozások vannak, csak az eredmények rendre elmaradnak. Egy prototípussal nem sokra megyünk. -
daneel_hu
addikt
válasz
Skorpio.59.j
üzenetére
"Egyébként ,pedig meg fogja csinálni a Samu is és mások is,ahogy lejár a szabadalmi idő.A Kínaiak már “csinálják “ (lopiba) őket ilyesmi nem zavarja ..."
1. Szerintem nincs szabadalom, maximum a WRGB-oledre. De szerintem még arra sincs. (a samué nem ilyen lesz, csak majdnem) Ha van szabadalom akkor várom a linket ahol erről írnak, mert ez már 3 éve is hír volt, de forrás nem nagyon van, legalábbis senki nem tudott érdemi információt felmutatni.
2. A "kínai" oled szerintem nem WRGB. Tehát azok semmit nem loptak el.

Az oled-technológia baromi régi, csak eddig nem tudtak tartós és nagy kijelzőket gyártani a konzumer-piacra. Most sem tud senki sem, csak az LG.
(high-end piacon van monitor vagy kijelző - nem tudom melyik - és nem mostanában adták ki ezeket. Csak baromi drágák)
Új hozzászólás Aktív témák
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Mozilla Firefox
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Mobilinternet
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor