-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
rothfb #29641 üzenetére
Érdekes, hogy pont a te mondandódból olvasok ki mást, mások meg kiforgatják a szavaidat... ez mind véletlen lehet, de ettől még nem kell "LG buzi"-zni, szerintem. Kapaszkodtok itt abba az egy tesztbe - és az egyetlen ami a világhálón található - amin a Pana nyert és az összes többit ignoráljátok. Lásd ahogy előtte 4 évig egyhuzamban LG nyert, no meg más hasonlót meg a Sony nyert, de az titeket nem érdekel, mert azokra van kifogásotok. Hajtjátok, hogy a Pana milyen jó, az LG meg milyen tré.... és még olcsó is. Na de a továbbiakban inkább átnézek ezeken mert már tényleg unalmas.
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb #29641 üzenetére
Ebben megkövetlek, visszaolvastam a január óta folytatott hype-ot és még TE voltál az aki itt hűtötte a kedélyeket. + Joshi...
De ha nem hiszed:
https://prohardver.hu/tema/oled_tv_topic/keres.php?type=-&stext=gz2000&submit=%C2%A0
Különleges tévének lett beállítva a GZ2000, hatalmas várakozásokkal.
Itt egy kétszer annyiba kerülő cuccról beszélünk a C9-hez képest.
Szerintem nem lenne túl nagy elvárás, ha fel is mutatna némi pluszt kétszer annyi zsózsóért... vagy ne legyek ennyire naív?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged