Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz envagyok #2331 üzenetére

Szerintem ennek helye van itt is, hiszen nem tudni, h upc vagy lg oled részéről van a gubanc, mindenesetre más jövőbeni oled tulajokat is érdekelhet, h jelenleg valami valahol nem oké, nem? Pláne ha esetleg sikerül végigverekednie Piftukának magát a megoldásig a szolgáltatóknál, nem gondolod?

Piftuka én egyébként nem zárnám ki, h a UPC a saras, ennyiból sajnos még nem lehet, hogy más tvvel jó s ők azt állítják nem ők tehetnek róla... Sajnos valóban marad az lg s upc nyaggatása, külföldi fórumok bújása, esetleg régebbi s frissebb firmware-ek telepítgetése a tvre, hátha...

• Piftuka

veterán

válasz envagyok #2331 üzenetére

"Szerintem sem kellene ezt az oled topicban kitárgyalni, próbálj a upc topicban érdeklődni."

Megbocsáss, de hadd döntsem el, hogy hol tárgyalom meg! Nem a mosogatógépek fórumába írok éppen, hanem az OLED televíziókkal foglalkozó topic-ba.

A UPC topic-ba írogatni egyébként sincsen semmi értelme, miután a UPC is kifejtette az álláspontját, hogy nem az ő oldalukon van a hiba.

Azt pedig, hogy az OLED TV-k "mit esznek meg reggelire", most gyakorlati teszten magam is láthatom. Hiába a jó képminőség, ha a mozgásmegjelenítéssel komoly gondok vannak, de ami még rosszabb, hogy valamilyen, a médiakártyával kapcsolatos típushiba, vagy "anomália" is érint egyes modelleket.

Ha pedig azt gondolod (azt gondolod?), hogy még nekem kellene esetleg meghunyászkodnom, és hallgatni erről, akkor már ne is haragudj - de te "ülsz fordítva a lovon".

A fenti probléma még egy pár tízezer forintos termék esetében is bosszantó lenne, ebben az árkategóriában pedig egyenesen elfogadhatatlan!

Új hozzászólás Aktív témák